Ja mam 148 cm wzrostu i waże 35 kg.
Nie jestem ani gruba ani nie wiadomo jak chuda... wedlug mnie jestem spoko. Podoba mi sie moje ciało (z wyjątkiem wzrostu i piersi).
A napisze jeszcze że mam prawie 13 lat!
I wy napiszcie ile macie wzrostu i ile wagi i co w waszym ciele wam się najbardziej podoba i nie podoba
Ty jesteś chuda! Ja mam 145 cm wzrostu i ważę 33 kg! Wiesz jaka ja jestem chuda ? ! A co dopiero ty...
Musisz troszkę przytyć ...ja zresztą też...
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 28 Cze, 2004 09:52
deg napisał/a:
KleO: Przy Twoim wzroście, waga 33kg nie jest niedowagą. Nawet mogę powiedzieć, że jest w normie.
Ehh... ale gdybyś widział moje ręce i nogi
Przecież ja strasznie wyglądam
Mama mi mówi, że już taka jak wcześniej nie jestem chuda, i że teraz już jestem szczupła i zgrabna, ale ja uważam, że jestem zwykłym szkieletem!
Deg... ja mam siniaki na kręgosłupie! Ja się wstydzę chodzić w strojach dwu-częściowych na basen! Za to 11 lipca jadę na kolonię nad morze. Te siniaki są od uderzeń. Uderzę się w kręgosłup, o ścianę, choć ostatnio tego unikam, to dalej mam siniaki! Może to od garbienia się? I widzisz już jaka jestem chuda?
macia Gość
Wysłany: Sro 30 Cze, 2004 21:15
Kle0 czy mozemy sie zapoznac mój nr.gg to3841840
PS czy najpierf mogła bys mapisac dzieci best lub dzieci online
KleO: Nie wstydź się.
To, że jesteś mniejsza od koleżanek nie jest powodem do wstydu.
W "Małym Księciu" znajdziesz:
Cytat:
Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu
Nieważne, czy jesteś niska czy wysoka. Nieważne czy jesteś szczupła czy nie.
Ważne jest to, jakim jesteś człowiekiem - dobrym czy złym.
I jeśli nawet koleżanki z Ciebie drwią, to tylko dlatego, że nie dorosły by dostrzec w Tobie człowieka. Oceniają Cię tylko po wyglądzie. To bardzo szczeniackie zachowanie.
KleO - wiele się w Tobie zmieniło w ciągu ostatniego roku - pamiętam Twoje pierwsze posty, widzę Twoje posty teraz. Jesteś wrażliwą, wartościową osobą. Wzrost tu nie ma nic do rzeczy. Fajnie, że z nami jesteś.