Witam. Spotkalem sie na niektorych forach z takimi ludzmi ktorzy uwazaja ze owy emulator niepowstal a ja jednak jestem w posiadaniu az 2 emulatorow tej swietnej konsoli wiec jesli ktos by byl zainteresowany takim emulatorem niech napisze mi PW lub posta to umieszcze emluatory na swojej stronce i dam linka. Pozdro
_________________ Kiedy zapada noc dla innych... dla mnie zaczyna sie dzien...
Hehe wyobraź sobie, że jeszcze wczoraj na jednym Forum godtek sprzeczał się z ludźmi, że na PSX2 nie ma emula hehehe osobiście zagtinam na pcsx2 i sądzę, że jeszcze dugo będę na nim zaginał, bo niektóre gierce idą lepiej niż na PC-cie
PS>Gdybyś miał jakieś namiary na emulatora PSX 2 w Polskiej wersji językowej to daj znać z góry dziękuję
big bard ty sie wogóle nie znasz, nie ma czegos takiego jak psx2 jest tylko ps2. był owszem psx ale to był zwykły plej natomista nie ma i nei bedzie psx2!!!!! a emulator ps2 na peceta to porażka, grał ktos w GT3 na pc?
big bard ty sie wogóle nie znasz, nie ma czegos takiego jak psx2 jest tylko ps2. był owszem psx ale to był zwykły plej natomista nie ma i nei bedzie psx2!!!!! a emulator ps2 na peceta to porażka, grał ktos w GT3 na pc?
Zwykła literówka po prostu się pomyliłem, co wcale nie znaczy, że się nie znam tylko nieboszczyk leżący 2 metry pod ziemię się nie myli i saper nie popełnia po raz drugi tego samego błędu
Mylisz sie chlopcze www.emudreams.pl tutaj na forum poszukaj gdzies jest post o swietnym programie emulujacy gry na ps2 ( mimo iz jest to wersja BETA ) ma on swietna opcje ze dostosowywuje emulator do mozliwosci komputera tak zeby gra chodzila plynnie ( zdazaja sie male bledy graficzne ale mysle ze za jakis czas wyjdzie nowa wersja i bedzie dobrze ) Pozdrawiam
Mylisz sie chlopcze www.emudreams.pl tutaj na forum poszukaj gdzies jest post o swietnym programie emulujacy gry na ps2 ( mimo iz jest to wersja BETA ) ma on swietna opcje ze dostosowywuje emulator do mozliwosci komputera tak zeby gra chodzila plynnie ( zdazaja sie male bledy graficzne ale mysle ze za jakis czas wyjdzie nowa wersja i bedzie dobrze ) Pozdrawiam
Dokładnie a najnowsza wersja pcsx2 Chodzi duzo stabilniej niż wersja emula na psx-a a jesli ktoś uzywa win XP to już jest miód w gębie, bo jest tyle mozliwości konfiguracyjnych, że nieraz grafika i dźwięk emulowanej gry nieznacznie przewyższa jakość gry na normalnej konsoli
psx-a to ja emuluje nawet na xboxie. nie jest to trudne, a emulatory działaja stabilnie, nawet mozna sejwować mam tez emulatora na n64:) ale co np z karatmi na kompa? czy takie gran turismo 4 bedzie chodziło płynnie? jaka trzeba miec grafike zeby sie nie chrzaniło?
Piotr ten emulator dostosowywuje sie do mozliwosci kompa ( karty graficznej, dzwiekowej itp ) i nie bedzie sie wieszac... tylko np bedzie slabsza grafika albo slabszy dzwiek. Pozdro