| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Emulator ps2
Autor Wiadomość
Xesquio Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Nie 18 Sty, 2004 20:37   Emulator ps2 Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Witam. Spotkalem sie na niektorych forach z takimi ludzmi ktorzy uwazaja ze owy emulator niepowstal a ja jednak jestem w posiadaniu az 2 emulatorow tej swietnej konsoli wiec jesli ktos by byl zainteresowany takim emulatorem niech napisze mi PW lub posta to umieszcze emluatory na swojej stronce i dam linka. Pozdro

Numer ICQ
BigBrad Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 05 Cze, 2004 17:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hehe wyobraź sobie, że jeszcze wczoraj na jednym Forum godtek sprzeczał się z ludźmi, że na PSX2 nie ma emula hehehe osobiście zagtinam na pcsx2 i sądzę, że jeszcze dugo będę na nim zaginał, bo niektóre gierce idą lepiej niż na PC-cie Smile
PS>Gdybyś miał jakieś namiary na emulatora PSX 2 w Polskiej wersji językowej to daj znać z góry dziękuję Smile

"Ut Salutas, Ita Salutaris"
To znaczy, jak pozdrawiasz tak będziesz pozdrawiana/ny

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
spontan Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

Ostrzeżeń:
 3/3/6
PostWysłany: Nie 06 Cze, 2004 10:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

big bard ty sie wogóle nie znasz, nie ma czegos takiego jak psx2 jest tylko ps2. był owszem psx ale to był zwykły plej natomista nie ma i nei bedzie psx2!!!!! a emulator ps2 na peceta to porażka, grał ktos w GT3 na pc? Laughing

Junior
Junior

PostWysłany: Nie 06 Cze, 2004 11:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

spontan napisał/a:
big bard ty sie wogóle nie znasz, nie ma czegos takiego jak psx2 jest tylko ps2. był owszem psx ale to był zwykły plej natomista nie ma i nei bedzie psx2!!!!! a emulator ps2 na peceta to porażka, grał ktos w GT3 na pc? Laughing
Zwykła literówka po prostu się pomyliłem, co wcale nie znaczy, że się nie znam tylko nieboszczyk leżący 2 metry pod ziemię się nie myli i saper nie popełnia po raz drugi tego samego błędu Razz

Powrót do góry
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pon 28 Cze, 2004 00:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

spontan napisał/a:
a emulator ps2 na peceta to porażka

Mylisz sie chlopcze Smile www.emudreams.pl tutaj na forum poszukaj gdzies jest post o swietnym programie emulujacy gry na ps2 ( mimo iz jest to wersja BETA ) ma on swietna opcje ze dostosowywuje emulator do mozliwosci komputera tak zeby gra chodzila plynnie ( zdazaja sie male bledy graficzne ale mysle ze za jakis czas wyjdzie nowa wersja i bedzie dobrze ) Pozdrawiam

Numer ICQ
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 28 Cze, 2004 00:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Xesquio napisał/a:
spontan napisał/a:
a emulator ps2 na peceta to porażka

Mylisz sie chlopcze Smile www.emudreams.pl tutaj na forum poszukaj gdzies jest post o swietnym programie emulujacy gry na ps2 ( mimo iz jest to wersja BETA ) ma on swietna opcje ze dostosowywuje emulator do mozliwosci komputera tak zeby gra chodzila plynnie ( zdazaja sie male bledy graficzne ale mysle ze za jakis czas wyjdzie nowa wersja i bedzie dobrze ) Pozdrawiam
Dokładnie a najnowsza wersja pcsx2 Chodzi duzo stabilniej niż wersja emula na psx-a a jesli ktoś uzywa win XP to już jest miód w gębie, bo jest tyle mozliwości konfiguracyjnych, że nieraz grafika i dźwięk emulowanej gry nieznacznie przewyższa jakość gry na normalnej konsoli Smile

Powrót do góry
ełe piotr Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

Ostrzeżeń:
 2/3/6
PostWysłany: Pon 28 Cze, 2004 11:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

psx-a to ja emuluje nawet na xboxie. nie jest to trudne, a emulatory działaja stabilnie, nawet mozna sejwowaćSmile mam tez emulatora na n64:) ale co np z karatmi na kompa? czy takie gran turismo 4 bedzie chodziło płynnie? jaka trzeba miec grafike zeby sie nie chrzaniło?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pon 28 Cze, 2004 13:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Piotr ten emulator dostosowywuje sie do mozliwosci kompa ( karty graficznej, dzwiekowej itp ) i nie bedzie sie wieszac... tylko np bedzie slabsza grafika albo slabszy dzwiek. Pozdro

Numer ICQ
ełe piotr Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

Ostrzeżeń:
 2/3/6
PostWysłany: Wto 29 Cze, 2004 10:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

aham no spoko, dzięki, bo mnei to zawsze zastanawiałoSmile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Odpowiedz do tematu