| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Śmierć
Autor Wiadomość
sysia Płeć:Kobieta

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Sob 26 Cze, 2004 08:58   Śmierć Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mam 13 lat muj kolega miał 17 mieszkał daleko dlatego widywaliśmy się tylko jak przyjechałam do mojej kuzynki. Kiedyś mi się podobał. Wczoraj dowiedziałam się że potrącił go pijany kierowca uderzył go w głowę. Leżał 2 tygodnie w szpitalu w śpiączce i ...... zmarł. :cry: Nawet nie byłam na jego pogrzebie. Niewiam jak teraz sobie z tym poradzić.

Numer Gadu-Gadu
1285997
ti_mo_n Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Sob 26 Cze, 2004 12:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

...

Ostatnio zmieniony przez ti_mo_n dnia Sob 10 Lut, 2007 07:23, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
tyt
Gość
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Sob 26 Cze, 2004 21:18   

Odwiedź jego grób - na pewno ucieszyłby się. 'Porozmawiaj' z nim - pożegnajcie się. Niestety w tym przypadku najlepszym lekarzem jest czas.

ty sie nie martw to nie twoja byla wina ze go samochud potracil ..... i czas tylko pogorszy sprawy Pan Ci dal rozum zebycs sobie z nim radzila ......
Powrót do góry
ełe piotr Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

Ostrzeżeń:
 2/3/6
PostWysłany: Nie 27 Cze, 2004 21:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jakim trzeba być debilem zeby zasiadac po pijaku za kierownicą? sprawa smutna, cholera mnie trafia jak słysze ze ktos zostaje potracony przez kierowców nie trzeźwo myślących. cóż nie byłaś nba pogrzebie itrudno, zawsze mozesz odwiedzac grób i złożyć kwiaty.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
sami10 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Pon 28 Cze, 2004 14:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Crying or Very sad to bardzo smutna historia (Mamo idź kupić chusteczki!) naprawde najlepiej odwiedź jego grób i zapal znicz:cry:
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7735521
Gość
PostWysłany: Pon 28 Cze, 2004 21:32   

zgadzam się . nie wierze w boga ale takie rzeczy jak rozmowa bardzo pomaga ale nie jedź z rodzicami czy z dziadkami tylko sama to ci pomoże
Powrót do góry
Junior
Junior

Ostrzeżeń:
 2/3/6
PostWysłany: Wto 29 Cze, 2004 10:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

fakt rozmowa sam na sam daje pewne wewnetrze uspokojenie. cóż najtrudniej jest trzymac wiarę kiedy takei rzeczy sie dzieja. wtedy najczescje ludzie sie łąmią i przestają wierzyć w Boga. wiara nie jest łatwa.
Powrót do góry
deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 03 Lip, 2004 22:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Napiszę tylko jedno:
NIGDY nie pozwólcie swoim rodzicom prowadzić samochodu nawet po jednym kieliszku alkoholu. Zróbcie wszystko, aby nie prowadzili. Mówcie, tłumaczcie, jeśli nic nie pomoże - protestujcie i uciekajcie. Taksówki nie są takie drogie, a bezpieczeństwo i życie nie ma swojej ceny.

Junior
Junior

Ostrzeżeń:
 2/3/6
PostWysłany: Sob 03 Lip, 2004 23:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

sie pochwala głupotą ze kiedys prowadziłem po pijaku:( ale nikogo nie zabiłem i dobrze. ca za wstyd.
Powrót do góry
Nieznajoma13 Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Nie 04 Lip, 2004 18:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No i powiem to samo.... Jedź na grób, postaw znicz Sad pomódl się ! I to wszystko co juz teraz możesz zrobić... Trzymaj się tego Ci życzę...

Powrót do góry
Odpowiedz do tematu