Wysłany: Czw 01 Kwi, 2004 12:18 Koszatniczka:-)Prosze o szybką odpowiedz
Chce sobie kupic koszatniczke tylko mam kilka pytan: czy klatka dla królika bedzie dobra takze dla koszatniczki co trzeba zapewnic temu zwierzaczkowi w klatce???Jak dlugo zyje?P.S. jesli macie koszatniczke to piszcie o swoich spostrzerzeniach!!paap
Ja mam 2 koszatniczki(samiczki).Są super .Raczej powinnaś mieć trochę większą klatke niż dla królika bo one lubią sobie skakać po półeczkach w środku (najlepiej im daj jakieś półeczki).Powinny też mieć gałązki do gryzienia i najlepiej kółko do biegania.Zwykle żyją do ok. 5lat ale mogą dłużej.Trzeba je wypuszczać żeby sobie pobiegały po domu.
Ta odpowiedz troch będzie sarkastyczna ale jest tak wiele stron poświęconych sryzoniom np. Wejdz na strona www.szukacz.pl wpisz koszatniczka i napewno wyskoczy ci sporo stron jak hodowac, zywić, rozmnażać, o klatkach, chorobach i.t.d spróbuj tego sposobu to jest jatwe i wygodne.