skoro mama kupiłą wkąłdki to ich używaj!!! wtedy bedziesz ise czuła swiezo i twoje bielizna nie bedzie mokra. A co do tamponów to ja nie uzywałam ich jeszcze i ty przy piewszym okresie tez ich raczej nie uzywaj - no chyba ze bardzo bedzies zchciał np. isc popływac. Ja jednak ich nie oplecma rzy pierwszym okresie. Gdy bedzies zhcchiałą w uzywac tamponów to mas zna nie czas przyz nastepnych okresach.
Pozdrawiam cieplutko
wkładki powinno zmieniac sie co jakies 5 h. Jadac przez 16 h powinnas zmieniac wkąłdki (na postojach w toalecie). nie zmieniajac wkładek kilka razy dziennie inni moga poczuc nie miły zapach (wkąłdki maja małą chłonność, a to co w nie nie wsiaknie pozostanie na ich powierzchni) wiec t chyba nic miłego.
Pozdrawiam cieplutko
Nie zupełnie się z tobą zgadzam ostatnio zrobili wkładki wchłaniające zapach
Nena -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 03 Lip, 2004 12:22
Myślę, że ból głowy wiąże się z przemęczeniem i stresem. Też kiedyś tak miałam, że dużo pracowałam, w szkole prawie codziennie pytanie, albo klasówki. Głowa bolała mnie cały czas i co tydzień chodziłam do lekarza. Albo też może mieć to związek ze zmianami ciśnienia.
sami10, wydaje mi sie jednka ze noszac jedna wkładke cały dzień zapach i tak nie bedzie zbyt miły. A poza tym chyba lepiej zmieniac wkąłdke pare razy w ciagu dnia niz martwic sie czy inni poczują ten zapach
Pozdrawiam cieplutko