| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
czy aby na pewno tylko przyjazn...
Autor Wiadomość
katarzyna

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Czw 24 Cze, 2004 17:48   czy aby na pewno tylko przyjazn... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ostatnio ( pol roku temu) poznalam chlopaka, ktory mi sie od razu spodobal. teraz jestesmy (wg mnie i moich przyjaciolek) dobrymi kumplami(nawet bardzo Mr. Green ). coraz wiecej dziwczyn mi mowi, ze jestesmy para itp itd. ale on nigdy nie powiedzial,ze mu sie podobam (itp,itd). i nie wiem-czy cos wogole z tego bedzie....

codi Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 5 razy
PostWysłany: Czw 24 Cze, 2004 18:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Spokojnie musisz to odpowiednio załatwić.
Podejć do niego i wal z grubej rury to co chcesz powiedzieć np.czy będziesz ze mną chodzić.(I nie pytaj go na początku czy mu się podobasz bo wkurza chłopaków)
Nic nie kręć tylko mów.
Chłopaki lubią stanowczość.

PostWysłany: Czw 24 Cze, 2004 19:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja bym na twoim miejscu czekała...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
4359456
ełe piotr Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

Ostrzeżeń:
 2/3/6
PostWysłany: Pią 25 Cze, 2004 07:55   Re: czy aby na pewno tylko przyjazn... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

katarzyna napisał/a:
ostatnio ( pol roku temu) poznalam chlopaka, ktory mi sie od razu spodobal. teraz jestesmy (wg mnie i moich przyjaciolek) dobrymi kumplami(nawet bardzo Mr. Green ). coraz wiecej dziwczyn mi mowi, ze jestesmy para itp itd. ale on nigdy nie powiedzial,ze mu sie podobam (itp,itd). i nie wiem-czy cos wogole z tego bedzie....

nie wszystko od razu, takie akcje wymagają czasu:) powiem ci ze poczekasz jeszcze troche i kiedys ci to powie, serio.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
aska Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sob 03 Lip, 2004 15:14   Re: czy aby na pewno tylko przyjazn... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

poczekasz - zobaczysz - przekonasz się - sama odpowiesz na swoje pytanie

milczenie jest złotem (ale nie zawsze)
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
5336608
ełe piotr Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

Ostrzeżeń:
 2/3/6
PostWysłany: Sob 03 Lip, 2004 18:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

aska!!!! zlituj sie nad nią.
Powrót do góry
aska Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Sob 03 Lip, 2004 19:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a to niby czemu mam się litować !!! też mam taką sytuację (tylko że to on mnie kocha) !!! JESTEŚMY Z MOIM PRZYJACIELEM , KUMPLAMI OD NIECAŁYCH 6 LAT . NIEDAWNO OKAZAŁO SIĘ ŻE ON CHCE ZE MNĄ CHODZIĆ ( przed tym jak on mi to powiedział chodziła taka plotka że ja z nim chodze ) i NIE WIEM CO MAM ZROBIĆ BO JA NIE CHCE Z NIM CHODZIĆ BO MAM JUŻ KOGOŚ !!! to takie głupie !!!

milczenie jest złotem (ale nie zawsze)
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
5336608
Odpowiedz do tematu