| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Jak myślicie?
Autor Wiadomość
Różyczka
Gość
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Wto 13 Lip, 2004 10:08   Jak myślicie?

Na co chłopcy zwracają uwage u dziewczyn. Prosze o długie wypowiedzi. Z góry bardzo dziękuje :kwiat2:
Przejdź na dół
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Wto 13 Lip, 2004 13:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

chłopcy na mój gust (oczywiście zależy którzy) patrzą na charakter dizewcyzny, jeżeli chłopak patrzy tylko i wyłącznie na wygląd to nie ejst warty zachodu. W charakterze chłopcy lubią jeżeli dziewczyna ma poczucie humoru (żeby nie była sztywna), w reszte jakoś nie wnikam, ponieważ każdy chłopak patrzy w dziewczynach na co innego...

Numer Gadu-Gadu
2891618
aska Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Wto 13 Lip, 2004 14:49   To zależy od chłopaka ... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

panienka_wierzba napisał/a:
chłopcy na mój gust (oczywiście zależy którzy) patrzą na charakter dizewcyzny, jeżeli chłopak patrzy tylko i wyłącznie na wygląd to nie ejst warty zachodu. W charakterze chłopcy lubią jeżeli dziewczyna ma poczucie humoru (żeby nie była sztywna), w reszte jakoś nie wnikam, ponieważ każdy chłopak patrzy w dziewczynach na co innego...

to prawda ale chłopcy chcą mieć dziewczyny które modnie i (szczególnie) fajnie się ubierają ... paza tym im trudniejsza do zdobycia tym bardziej pożądana (to nie było na serio z tym pożądaniem)!
ale tak jak każda dziewczyna ma typ chłopaka , tak chłopacy mają swój typ dziewczyny ...
jedni wolą brunetki a inni wolą blondynki ... jedni wolą spokojne dziewczyny a inni szalone ... itp. itd. ... Smile

milczenie jest złotem (ale nie zawsze)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
5336608
lilijka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 13 Lip, 2004 15:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Chłopcy najczęsciej zwracają uwagę na biust (przynajmniej mi sie tak wydaje), oczy, uśmiech, nogi, włosy, i figure Smile Charakter tesh oczywiście. Zwracają uwage także na styl ubierania się. Chłopców bardziej przyciągają dziewczyny szalone niż te nieśmiałe. Laughing

Numer Gadu-Gadu
9297757
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Czw 15 Lip, 2004 21:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To zależy. Niektórzy zwracają największą uwagę na charakter(i tak moim zdaniem powinno być) inni na wygląd(przede wszystkim biust, nogi, oczy,włosy). Nie mogę wypowiedzieć się dłużej na to pytanie,bo nie jestem chłopakiem Wink

Aren
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 01 Sie, 2004 20:40   ...

Dziewczyny muszą być bardziej odważne!!! rozpuszczone włosy The best. Ja patrzę i na wygląd i na charakter Love
Powrót do góry
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Pią 13 Sie, 2004 23:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

e tam chemia sie liczy.

Mój ideał chłopaka to Rafał...

Odpowiedz do tematu