Żeby stworzyć jaką kolwiek grę musisz znać odpowiedni język którym piszesz polecenia dla komputera np. C++...to trak jak ze stronami www--żeby je stworzyć też musić znać język tyle ze HTML lub XML...jeśli nie umiesz języka C++ ani żadnego innego służącego do programowania musisz sobie załatwić program do robienia gier (tak jak ze stronmi..można je zrobić w programach) ale niestety raczej nie ma takich darmowych...najczęsciej płatne..ja polecam Click&Play...jest bardzo prosty w obsłudze i nawet dziecko zrobi w nim gre tyle że jest on płatny...w tym programie każda mniej rozbudowaną gre zrbobisz w jeden albo pare dni.
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."
A wie ktoś na jakiej stronie jest dowload (plik) tego programu.
Ten program jest jest płany..i raczej nie znajdziesz go na żadnej stronie za darmo..chyba ze wersje demo...albo to bdzie zwykły program tylko z okrojonymi opcjami..alebo wersja np. 30-dniowa.
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."