Faceci z długimi włosami są cholernie pociągający AGRR!!!
Ale jednym pasuje drugim nie...
Jeśli koleś jest typem macho modela to niepasuje logika:P a jeśli to typowy luzaczek, metal czy coś takiego:) Mniam, smaczny kąsek...
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 21 Kwi 2003 Posty: 1093
Wysłany: Pią 16 Lip, 2004 17:56
Mi też się podobają faceci z długimi włosami... ale nie takimi do barek, ale takimi gdzieś koło uszu... Nie tak typowo na jeża, ale trochę dłuższe I jeszcze najlepiej jak są w takim nieładzie (byleby nie na żel !) A faceci z "kitką" są wg mnie obleśni
spontan ty chyba zartujesz? a moze jestes szkotem ? a co do dlugich wlosow u chlopakow to jednym pasuja a drugim nie. U nas w klasie jest taki AFRO ma najdluzsze wlosy w szkole z chlopakow (koło 10cm) i chce zapuscic sobie do ramion! STRASZNE! A ON JESCZE TAKI BRZYDKI UH!
_________________ Najczęściej duma jest przyczyną wszystkich wielkich błędów.
fuuuj! ochyda gdy chłopak ma długie włosy... za długie mi chodzi! Ale uwielbiam gdy chlopak nie jest obcięty na straslziwie kótko, tylko ma takie troszku dluższe włosy, by mógł se np. na żel z przodu postawić... takie dłuzwsze żeby były..... nie tak jak ma Mufasa tylko troche krótrze.... o matko ale jeszcze musi dbać o te włosy... a nie, cały czas smalec na głowie... bleee! ale tak to chlopak jak dla mnie jest boski.. mmm
_________________ Dobry serek, dobry... i otwieramy buźke! I ... Aaam! AŁAAA! Al nie gryź!
Faceci z długimi włosami są cholernie pociągający AGRR!!!
Ale jednym pasuje drugim nie...
Jeśli koleś jest typem macho modela to niepasuje logika:P a jeśli to typowy luzaczek, metal czy coś takiego:) Mniam, smaczny kąsek...
Dokładnie...mniam, mniam i tyle Wiadomo ze nie wszystkim wszystko pasuje..mam paru kolegow co jak debilnie wyglądaja w dlugich wlosach a inni SUPER! Mój obecny chłopak jest metalem i ma długie, proste włosy I szczeże mówiąc w krtkich go sobie nie wyobrażam...głupio by wygladał.... co innego krecone..za tym nie przepadam ... chodziaz tez nie sa takie złe
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."
Ostatnio zmieniony przez Gościówa dnia Czw 22 Lip, 2004 16:53, w całości zmieniany 1 raz
blackLady -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 22 Lip, 2004 10:04
Mnie się nie podobają chłopcy z długimi włosami......Ale każdy ma swój gust.
tego raczej nie mozna ogolnc bo to zalezy do jednego beda pasowaly dlugie wlosy a di drugiego nie. mysle jednak ze chlopaki powinni nosic krotkie wlosy bardziej wyglada na chlopaka a o to chyba nam plci pieknej chodzi nie!!!!