| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
pomóżcie!!!!!!!!!
Autor Wiadomość
iza13
Gość
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Czw 22 Lip, 2004 18:48   pomóżcie!!!!!!!!!

Mam 13 lat w weekend wyjeżdzam nad jezioro chciałabym żeby ktoś zwrócił na mnie uwagę to znaczy wiecie taka wakacyjna przygoda chcę poznać jakiegoś chłopaka. Moglibyście podsunąć mi jakiś pomysł jak mogę kogoś poznać lub jak zacząć rozmowę z nim?
Przejdź na dół
Gość
PostWysłany: Czw 22 Lip, 2004 21:07   

jezeli chcesz tylko tzn wakacyjna przygode czyli nagdac mu glupot a pozniej zerwac z nim kontakt to watpie czy ktos ci podsunie pomysl
Powrót do góry
Luna Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 22 Lip, 2004 21:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hmm powinnas sama zagdac do osoby ktora ci sie spodoba , odwagi Wink

Numer Gadu-Gadu
4557715
_grzeszczulka_ Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 22 Lip, 2004 22:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

potwierdzam wypowiedź Luny. Najlepiej samemu zagadać lub "niechcący" zaczepić Wink

Numer Gadu-Gadu
2419438
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Pią 23 Lip, 2004 19:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie chce zakłądac nowego tematu (przepraszam bardzo za offtopic) więc piszę tutaj... jak myślicie czy związek chlopaka 18-letniego z 14-letnią dziewczyną ma szanse na przetrwanie? hm... to dośc ważne..

Numer Gadu-Gadu
2891618
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 23 Lip, 2004 19:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

w końcu... dlaczego nie Rolling Eyes każdy związek ma szanse przetrwać ale zalezyj jaką wartość do tego przywiuzuja osobu w związku. Wiek nie am znaczenia... jak dla mnie Rolling Eyes

Numer Gadu-Gadu
2419438
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Pią 23 Lip, 2004 19:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no bo w pewnym sensie właśnie pakuje sie w taki związek... i nie wiem czy to ma jakieś szanse... moje podejście jest poważne jego jeszcze barzdiej...

Numer Gadu-Gadu
2891618
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 23 Lip, 2004 21:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

panienka_wierzba napisał/a:
no bo w pewnym sensie właśnie pakuje sie w taki związek... i nie wiem czy to ma jakieś szanse... moje podejście jest poważne jego jeszcze barzdiej...

Sama mówisz ze podchodzicie to tego powaznie to mysle ze macie szanse..milosc nie patrzy na wiek.

Numer Gadu-Gadu
730730
Luna Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 24 Lip, 2004 11:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mój dziadek ś.p. był od mojej babci starszy o 10 lat i jakoś im to nie przeszkadzało :].

Numer Gadu-Gadu
4557715
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Sob 24 Lip, 2004 14:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no tak ale oni zapewne nie wzięli ślubu w wieku w którym jestem ja =P tylko byli o te 10 czy 15 lat starsi...

wiecie, ja sie tam nie przejmuje tym że on np. jest ode mnie starszy ale czegoś sie boje, nie wiem czego ale sie boje, może tego że on miał już za soba 2 powazne związki a ja jeszcze żadnego... nie wiem, może ktoś był w podobnej sytuacji i byłby w stanie mi pomóc?

Numer Gadu-Gadu
2891618
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 24 Lip, 2004 16:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jakby co to mozesz pisac do mnie an gadu Wink no w prawdzie nie byłam w zadnym powaznym związku ale zpróbuje ajkoś pomóc Rolling Eyes jestem do dyspozycju Rolling Eyes

Numer Gadu-Gadu
2419438
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 24 Lip, 2004 20:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Moja jedna z bliższych koleżanek była kiedyś w podobynm związku...ona miała 13 lat a on 17...byli ze soba rok..myśle że długo wytrzymali...w sumie nie mogli liczyc na dłuze bo wiadomo ze w tym wieku ma się wielu chłopaków czy dziewczyny..wiadomo ze nawet jesli z nim będziesz to nie do konca zycia a skoro on podchodzi do tego powaznie i ty tez mysle ze macie szanse i to nawet spore tylko on mui miec swiadomosc ze musi sie wyrzec takich rzeczy jak seks bo ty jestes na to za młoda.

Numer Gadu-Gadu
730730
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Sob 24 Lip, 2004 20:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mam nadzieje a raczej nawet pewność że o takich rzeczach (przynajmniej ze mną) jeszcze nie myśli... wie że jest pierwszą tz. poważną osobą w moim życiu... i mnie rozumie.

Dzisiaj sobie chyba troszeczke zrąbałam (wczoraj pzoa tym tez i wogóle Sad) grzeszczulka wie o co chodzi bo rozmawiałam z nią na gg, ale mam nadziej że wszystko sie chociaż jako tako ułoży, a co do twojej koleżanki i jej kolegi to masz racje, w dodatku nie wiem czy mój związek potrafiłby wytrzymać ten rok!

Numer Gadu-Gadu
2891618
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pon 02 Sie, 2004 15:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jasne,że ma szanse na przetrwanie tylko ani on,ani Ty nie możecie sobie z tgeo związku robić jaj tylko traktować to na poważnie. Jeśli tak będzie to wiek nie ma najmniejszego znaczenia.
Wierzba-co się właściwie stało?

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Aren
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 02 Sie, 2004 18:12   ...

Podstawa to rozpuszczone włosy Mr. Green są extra i to przyciąga facetów. Nie udawaj supermenki np. mówiąc: ej koleś widze że masz supcio zegarek która godzinka? Confused
Powrót do góry
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu