Wysłany: Sro 21 Lip, 2004 17:08 To forum jest ....
chyba źle nastawione do mnie . Nikt mi nigdy nie odpowie tak jakbym chciała . Zawsze jak jeden napisze to każdy w następnych odpowiedziach pisze to samo . Zawsze ktoś jest dla mnie niemiły . Źle się tu czuje . Uważam ,że to forum wcale nie jest fajne . Ani miłe
_________________ Szkola jest jak WC -
trzeba do niej chodzic
może dla ciebie... jak dla mnie te forum jest idealne! i dla mnie sa tu wszyscy uprzejmi i mili (aktualnie ), też zalezy jak sie zachowujesz... no wies,z ja cienie znam i nie oceniam cie...
_________________ Dobry serek, dobry... i otwieramy buźke! I ... Aaam! AŁAAA! Al nie gryź!
Dlamnie to forum też jest ideolo nie zawsze wszyscy są mili ale jest tu fajne z tąt mam numery gadu gadu do nie których...Trzeba tylko być też miłym dla innych wtedy oni będą mili dla ciebie
ja widze ze tylko tej Myszorce cos nie pasuje. Jak dla mnie to te forum ma pierwsze miejsce ze wszystkich boskie i tyle a jak komus sie nie podoba to spadac z tąd i podlizywac sie na innym forum... a nie zaśmiecac nasze w takim razie
_________________ Dobry serek, dobry... i otwieramy buźke! I ... Aaam! AŁAAA! Al nie gryź!
Wysłany: Czw 22 Lip, 2004 11:08 Re: To forum jest ....
Myszorka napisał/a:
chyba źle nastawione do mnie . Nikt mi nigdy nie odpowie tak jakbym chciała . Zawsze jak jeden napisze to każdy w następnych odpowiedziach pisze to samo . Zawsze ktoś jest dla mnie niemiły . Źle się tu czuje . Uważam ,że to forum wcale nie jest fajne . Ani miłe
Słuchaj myszorka, forum polega na tym aby każdy wyrażał swoje poglądy, opinie, nie każdy musi myśleć podobnie jak ty więc pewnie z tąd czasami wynikają dyskusję które Ci się nie podobają, to forum jest bardzo fajne i mile a ze dla Ciebie nie jest szanuje to bo kazdy moze tu pisac to co uwaza za wlasciwe i to mi sie podoba szanuje twoja wypowiedz i nie mam zamiaru jej krytykowac poniewaz to twoj poglad na to forum ja mam inny.