Wysłany: Wto 29 Cze, 2004 18:23 depilatory - który wybrać!!
chciałabym golić nogi depilatorem elektrycznym.czytałam na ten temat dużo w necie ale nie wiem który byłby najlepszy.może potraficie mi doradzić albo zaoferować jakich wy używacie
PS. znalazłam stronkę : http://www.braun.com/pl/heidiklum/start.html
możecie ocenić czy ten depilator byłby czegoś wart
Lepiej ogól sie normalną maszynką i pianką niż depilatorem są owiele skuteczniejsze,tańsze i mniej zacinają nogi.Chyba nei chcesz wyjść na plaże np. z całymi nogami w ranach i strupkach,co
ja nie polecam depilatorów elektrycznych, bo sama uprosiłąm tak z rok temu mame o to "cudo" i teraz lezy nie uzywane - depliaca starsznie boli!!!!
JA używam zwyklych amszynek i pianke do golenia, bo zabiego ejst bezbolesny. tylko niestety trzeba go bardzo czesto powtrazac...no ale cóż...czego sie nie zrobi dla gąłdkich nóżek nie??
dzięki ale chyba sobie jednak kupie bo denerwuje mnie ciągłe golenie nóg.zdaje sobie sprawe że to boli ale to chyba najleprzy sposób na pozbycie sie włosów.ja nie mam zbyt duzo czasu żeby golić nogi co 2-3 dni.dlatego prosze nie znacie kogoś kto stosuje depilatory i módłby midoradzić jaką markę wybrac.a majlepiej jakby mi podliście cała nazwę.z góry wam dziękuje i pozdrawiam!!!!!!