| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Moge z nim chodzić?
Autor Wiadomość
Truskawka Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pon 26 Lip, 2004 12:33   Moge z nim chodzić? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Siemka .... moge chodzić z facetem letnim? Tak naprawdw go kocham , ale czy to nie jest troche głupie? Love

Numer Gadu-Gadu
3456981

Numer ICQ
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 26 Lip, 2004 15:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Yyyyy... Ja jestem jakas niedoinformowana ... kto to jest facet letni ? Neutral Moze mi ktos powiedziec ?Razz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
d098 Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

Ostrzeżeń:
 2/3/6
PostWysłany: Pon 26 Lip, 2004 16:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

móc czy nie móc oto jest pytanie... Laughing
móc to morzesz ale zadaj sobie pytanie czy jest sens, czy taka mała "przygoda" jest dla ciebie. Jeżeli uważasz że nie zaszkodzisz tym ani jemu ani sobie to OK chodżcie sobie i będzie wporzo. Very Happy

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Eileen
Gość
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Pon 26 Lip, 2004 17:14   wakacyjna znajomość

Jeśli ten chłopak naprawdę Ci się podoba i lubisz go, to nie owinnaś się wahać. Nawet, jeśli ten związek będzie trwał krótko. Ja w zeszłe wakacje podjęłam "przeciwną" decyzję i teraz bardzo, bardzo tego żałuję...nie mogę przestać myśleć o tym chłopaku... :cry:
Powrót do góry
Eileen
Gość
PostWysłany: Pon 26 Lip, 2004 17:16   ?

ej ale ten "letni facet" ....to chodzi o jakiegoś geja czy chłopaka poznanego na wakacjach...?
Powrót do góry
Kamix Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 26 Lip, 2004 19:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mysle ze nie o jej chodzilo, wydaje mi sie ze chodzilo tutaj o osobe pelnoletnia Smile
A dlaczego niby nie mozesz, zawsze mozna jesli Ty go kochasz on Ciebie rowniez, odwzajemniacie swoje uczucia to co stoi na przeszkodzie jesli mialas na mysli letni i jesli chodzi o to co napisalem na poczatku rowniez nie ma zadnych przeszkod.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
3259633
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 26 Lip, 2004 22:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Aaaaa .. ;D . Facet letni .. Ale to sie mowi pełnoletni .. ja jeszcze nigdy nie słyszałam zeby ktos na pełnoletniego mowił letni .. Neutral ;p . Hm .. ? czy mozesz z nim chodzic ? Chodz se z kim kcesz , ale ile ty masz lat ? no zebys tylko nie miala 13 lub 4 ( i mniej ) . Lepiej znajdz se chlopaka w twoim wieku jesli jest bardzo duza roznica wieku .. tak Ci radze ;]
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Wto 27 Lip, 2004 09:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

na mój gust facet letni to taka jakby przelotna milosc... jezlei o to jej chodzilo.... bo facet letni to nie bylby facet pelnoletni...

Numer Gadu-Gadu
2891618
Tavion
Gość
PostWysłany: Wto 27 Lip, 2004 18:57   

Prawdziwą miłość spotkasz tylko jeden raz. Oczywiście, że możesz z nim chodzić, ale przygotuj się rozstanie.... Kwiat
Powrót do góry
Femme Fatale
Gość
PostWysłany: Sro 28 Lip, 2004 08:15   Re: Moge z nim chodzić?

Truskawka napisał/a:
Siemka .... moge chodzić z facetem letnim? Tak naprawdw go kocham , ale czy to nie jest troche głupie? Love

Miłość jest ślepa Wink Ale żeby się zorientować który jest właśnie TYM na całe życie, trzeba spróbować wszystkich XD no nie? biggrin pozdrawiam.
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu