Wysłany: Nie 25 Lip, 2004 17:50 Gazetka dla dziewczyn!
Cześć! Mam pomysł. Chce zalozyc taka gazetke dla dxiewczyn. Mysle ze bedzie za darmo ale nie mam jeszcze koncepcji na trmaty. Kazda dziwczyna ktora chce otrzymywac te gazetke niech poda swoj e-mail. Jesli ktos z was chce pomoc mi przy redagowaniu jej to prosze napisac w jakim dziale chcesz redagowac- bedzie to twoj dzial. A moze ktoras z was ma po prostu pomysly na rozne działy tytuł itp? Nie ma sprawy prosze je napisac. Wszystkich ktorzy udziela pomocy i wyraza na to zgode wypisze na koncu kazej gazetki. Acha! Jeszcze moj gg! 3006137-. Moj e-mail nie jest podany, mozesz pisac na prywatne wiadomosci . jeszcze jedno! nie wiem kiedy ukaze sie 1 gazetka i czy to bedzie miesiacznik czy nieregularnik. W kazdym razie mysle ze bedzi ciekawa pa!
Jesli maja wysylac meila to pasuje zrobic stronke z lista subskrypcyjna na e-mail :-) ja Ci pomoge jesli chcesz :-) moge zrobic Ci jportal i pomoz go prowadzic co ty na to pododajemy fajniuskie rzeczy itp :-) dodamy redaktorow aby mogli pisac ciekawe artykuly, a gazetke bedzie mozna sciagnac lub zobaczyc na stronie :-) ja zajme sie portalem a ty z ludzimi tylko pisaniem tresci na niego ??
Ja chętnie pomogę...mogę prowadzić jakiś dział... najlepiej to nowinki ze świata gwiazd( czyli filmy aktorzy, piosenkarze, muzyka itp.) jeżeli coś to mogę prowadzić coś jeszcze...jeżeli nie będzie chętnych to zgłoś sie do mnie...moje gg to 1104532 a email to sylwia2003@op.pl tylko teraz nei będę pisać bo wyjeżdżam na wakacje i wracam 11 sierpnia...od tego momentu bedę mogła robić artykuły itp.
Gazetka dla dziewczyn ? . Ciekawie brzmi ... Jak będzie to będe ją czytać . . . Jakbyście potrzebowali jakiejś pomocy to chętnie pomoge ;-) . Wrazie czego moj nr. gg to 2611921 .
Cze
Ale wydanie gazety to jest dosyc powazna inwestycja ... jesli nie wezmie sie za to
powazny czlowiek to gazeta ukaze sie raz lub 2 razy ... i tyle
Potrzebne jest wydawnictwo ... to nie jest takie proste ... ze napiszesz cos wydrukujesz pare razy O i juz gazeta ...
jak tak wszyscy sie ciepią do tej pomocy to może i ja pomoge, chętnie robiłąbym jakiś kącik fanowski, a może o kulturze, mediach, muzyce itp. a zresztą sama mnie do czegoś przydziel....
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
No dobra dziewczyny-ja też mogę się przyłączyć,ale pod jednym warunkiem,że nie będzie to coś w stylu Bravo Girl czy co tam innego... Mogę prowadzić kącik o zwierzakach lub(jeśli będzie) cierpienia zwierząt....Albo też pisać jakieś artykuły długie coś w stylu "Raport"(no nie wiem jak to inaczej opisać coś o narkotykach,papierosach-jeśli będzie). Mam nadzieję,że się uda