Gdy miałam 12 tez miałam mały biust,a teraz mam 15 i mam 80 C. Dziewczyny !!! Nie martcie się!! Biust wam urośnie, a nawet jesli nie bedzie on nigdy jakiś wielki, to nie to sie liczy najbardziej!!!
A tak ogólnie to taki 80C tez czasem pzreszkadza.To nie jakiś ogromny, ale chłopcy czasem głupio patrza, a gdy gram w kosza, siatke lub gdy biegham, to musze zawsze ząłożyć stanik typu top - bardziej przytrzymuje piersi. Tak wiec posiadanie małych piersi jest czasem pzrydatne...
też mam mały biust, mam 14 lat a moje kolezanki (pare koleżanek) mają większe piersi od moich ale są tez w mojej klasie dziewczyny co są płaskie jak deski więc nie jestem ta najgorsza!! hehe
Gość
Wysłany: Pon 05 Lip, 2004 12:48
nawet gdybys miałą najmniejszy biust to byś nie była najgorsza!!!!!
DZIEWCZYNY - WIELKOŚĆ BIUSTU NIE JEST WAŻNA BIUST W OKRESIE DOJRZEWANIA ROŚNIE !!!! Lepiej zadbac o to zeby biust był jędrny - tu możecie coś zmienic stosujac np. balsam. Nic ie zrobicie aby biust Wam urósł. Powtóze sie z innego tematu, ale ZAAKCEPTUJCIE SIEBIE JAKA JESTESCIE !!! NIE BIUST NAJWAZNIEJSZY !!!!!!!!!!!
Pozdrawiam cieplutko i życze zdrowego podejscia do wygladu swojego ciała.
LEPIEJ ZADBAC O HIGIENE I JEDRNOSC NIZ ZASTANAWIAC SIE NAD ROZMIAREM - JA TO WRESZCIE ZROZUMIALAM !!!
ostatni post był mój tylko sie zapomiałam zalogowac
Nena -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 05 Lip, 2004 13:04
Taa, tylko dziewczyny się naczytają głupich gazet i mają kompleksy. Kiedyś wpadła mi taka w ręce, a tam wypowiedź jednego faceta "Kocham moją żonę za biust. Moje wcześniejsze dziewczyny wyglądały jak chłopaki, ale jak zobczyłem cycuszki (tu imie), już wiedzaiłem, że to miłość mojego życia!".
ja chce mieć mniejszy mam największy w klasie jak go zmniejszyć?
_________________ *Kocham chłopaków*
Tavion Gość
Wysłany: Wto 27 Lip, 2004 19:38
Powiedzieć ci jak? Hmmm... Znam 2 sposoby - operacyjne usuwanie tłuszczy z biustu, oraz częste ćwicznie - ćwicz mięścnie, a biust się zmniejszy. Czasami bywa tak że w młodym wiku biust jest duży, potem nabiera właściwych rozmiarów.
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Wto 27 Lip, 2004 19:48
tak jak podała Tavion operacyjne zmniejszenie biustu, ćwiczenia (choć czasami dają efekt odwrotny od pożądanego) ewentualnie stracenie na wadze, biust jest prawie w całości z tłuszczu, schudniech biust też
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Tavion Gość
Wysłany: Wto 27 Lip, 2004 19:54
Ćwiczenia fizyczne nigdy nie powiększą biustu (Mające wyrobić mięśnie)
Co najwyżej ćwiczenia 'biustyczne'
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Wto 27 Lip, 2004 22:05
hiehie ćwiczenia biustyczne =P jeżeli dziewczyna będzie trenować mięśnie przy biuście to może i trochę biust sam zmaleje ale mięśnie przy biuście podniosą go i będzie wydawał się jeszcze większy =P
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Staś Gość
Wysłany: Sro 28 Lip, 2004 08:35
Dziewczyny nie przejmujcie się wielkością swojego biustu, są faceci którzy lubią zarówne duże jak i małe biusty. Osobiście bardziej podobaja mi się te małe, fajnie jest na nie popatrzeć. Zawsze mam ochotę takie malutkie piersi pogłaskać no ale nie wypada.