Tavion no mam nadzieje . A mam pytanie ... Czy te kolczyki np. z ucha czasami sciągasz ? I Czy na w-f'ie pozwala nauczyciel Ci ćwiczyć z tak dużą ilością kolczyków ?
Powiem tak - nie wyglądam jak człowiek-szpilka mając na sobie wszystkie
A ja tam kocham kolczyki...sama mam tylko 3...w lewym uchu jeden i w prawym 2 ... z chęcią bym sobie zrobiła więcej ale rodzice.wrrr...zresztą mam już jak zobaczyła druga dziurke w prawym uchu to się za głowe zpłapała..przewrazliwiona jest w uszach oto bym chciała miec tak gdzies po pięc a w innych miejscach..hmm..jesli juz to w nosie, pempku albo łuku brwiowym a w języku nigdy! U kogoś mi się podoba ale sama bym sobie nie zrobiła..zresztą to podobnio bardzo boli i przez pierwsze dni język jest bardzo oopuchniety i sie seplenie..sam ten fakt mnie przeraza i podziwiam cie za to ze masz kolczyk w jezyku A jesli chodzi o kolczyki to czemu uwazacie ze to przesada? Znam osoby które maja ich jeszcze wiecej i są bardzo fajne, inteligentne itp. Każdy ma bzika na jakims punkcie i własnie takihc ludzi lubie A osobiscie to baaaaaardzo mi sie podoba kolczyk w łuku brwiowym zwłaszcza u chłopaka yummmy A Twoi rodzice nie sa przeciwni tylu kolczykom? Jesli nie to masz fajnych rodziców tez chce takich
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."
Tavion Gość
Wysłany: Czw 29 Lip, 2004 11:31
No tak - język jest opuchnęty. A co do moich rodziców to zupełnie inna historia. NIe lubię mówić o rodzince - jest pokierana
P.S - W liceum - przynajmniej moim, nie ma zakazu naszenia dużych kolczyków. Ale do szkoły wszystkich nie zakładam
No tak - język jest opuchnęty. A co do moich rodziców to zupełnie inna historia. NIe lubię mówić o rodzince - jest pokierana
P.S - W liceum - przynajmniej moim, nie ma zakazu naszenia dużych kolczyków. Ale do szkoły wszystkich nie zakładam
Fajnie macie w szkole...u nas jest coś takiego ze na zachowanie zbiera sie punkty..na dobre trzeba miec min. 222, na wzrowe min.300 itp..a jedna z rzeczy za które odejmuja punkty są kolczyki...mozna miec tylko po jednym w uszach a jak jest wiecej to odejmują w zaleznosci od ich ilosci..odejmuja za farbowane włosy, pasemka, lakierowanie czy żelowanie włosów, nieodpowiedni ubiór...tzn miniówki, duze dekoldy itp..w tym probelm ze za prawie wszystko odejmuja a za praiwe nic nie dodają i jak tu uzbierac jakiekolwiek punkty
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."