| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
PIERCING ---- WAŻNE!
Autor Wiadomość
Tavion
Gość
PostWysłany: Sro 28 Lip, 2004 11:00   

Powiem tak - nie wyglądam jak człowiek-szpilka mając na sobie wszystkie Wink
Przejdź na dół
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 28 Lip, 2004 11:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tavion no mam nadzieje SmileSmile . A mam pytanie ... Czy te kolczyki np. z ucha czasami sciągasz ? I Czy na w-f'ie pozwala nauczyciel Ci ćwiczyć z tak dużą ilością kolczyków ?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 28 Lip, 2004 13:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tavion napisał/a:
Powiem tak - nie wyglądam jak człowiek-szpilka mając na sobie wszystkie Wink

A ja tam kocham kolczyki...sama mam tylko 3...w lewym uchu jeden i w prawym 2 ... z chęcią bym sobie zrobiła więcej ale rodzice.wrrr...zresztą mam już jak zobaczyła druga dziurke w prawym uchu to się za głowe zpłapała..przewrazliwiona jest Razz w uszach oto bym chciała miec tak gdzies po pięc a w innych miejscach..hmm..jesli juz to w nosie, pempku albo łuku brwiowym a w języku nigdy! U kogoś mi się podoba ale sama bym sobie nie zrobiła..zresztą to podobnio bardzo boli i przez pierwsze dni język jest bardzo oopuchniety i sie seplenie..sam ten fakt mnie przeraza i podziwiam cie za to ze masz kolczyk w jezyku Smile A jesli chodzi o kolczyki to czemu uwazacie ze to przesada? Znam osoby które maja ich jeszcze wiecej i są bardzo fajne, inteligentne itp. Każdy ma bzika na jakims punkcie i własnie takihc ludzi lubie Smile A osobiscie to baaaaaardzo mi sie podoba kolczyk w łuku brwiowym zwłaszcza u chłopaka Smile yummmy Razz A Twoi rodzice nie sa przeciwni tylu kolczykom? Jesli nie to masz fajnych rodziców Mr. Green tez chce takich Smile

Numer Gadu-Gadu
730730
Tavion
Gość
PostWysłany: Czw 29 Lip, 2004 11:31   

No tak - język jest opuchnęty. A co do moich rodziców to zupełnie inna historia. NIe lubię mówić o rodzince - jest pokierana Rolling Eyes

P.S - W liceum - przynajmniej moim, nie ma zakazu naszenia dużych kolczyków. Ale do szkoły wszystkich nie zakładam Wink
Powrót do góry
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 29 Lip, 2004 15:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tavion napisał/a:
No tak - język jest opuchnęty. A co do moich rodziców to zupełnie inna historia. NIe lubię mówić o rodzince - jest pokierana Rolling Eyes

P.S - W liceum - przynajmniej moim, nie ma zakazu naszenia dużych kolczyków. Ale do szkoły wszystkich nie zakładam Wink

Fajnie macie w szkole...u nas jest coś takiego ze na zachowanie zbiera sie punkty..na dobre trzeba miec min. 222, na wzrowe min.300 itp..a jedna z rzeczy za które odejmuja punkty są kolczyki...mozna miec tylko po jednym w uszach a jak jest wiecej to odejmują w zaleznosci od ich ilosci..odejmuja za farbowane włosy, pasemka, lakierowanie czy żelowanie włosów, nieodpowiedni ubiór...tzn miniówki, duze dekoldy itp..w tym probelm ze za prawie wszystko odejmuja a za praiwe nic nie dodają i jak tu uzbierac jakiekolwiek punkty Evil or Very Mad

Numer Gadu-Gadu
730730
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu