Mam 2 dziewczyny niwiem którą wybrać.Jedna mnie kiedyś zdradzała ale powróciliśmy a z drugą chodze tylko 2 tyg. którą wybrać?
ona_16 Gość
Wysłany: Sro 14 Lip, 2004 12:46 ...
no jak najszybciej musisz sie zdecydowac ktora wolisz! bo jak one dowiedza sie o tej drugiej to mozesz zostac sam! a tego chyba nie chcesz:] zastanow sie z ktora lepiej ci sie spedza czas, z ktora sie lepiej rozmawia, do ktorej cos czujesz i ktora ci sie bardziej podoba! i zobaczysz ktora jest lepsza
Oj Kuba ... Ja bym wybrała ( jako chlopak ) tą ktora cie nie zdradzała ... ale przeciez to Twoja decyzja ! Sam która jest Ci blizsza ... Życze powodzenia
Tavion Gość
Wysłany: Sro 28 Lip, 2004 11:02
Po pierwsze zacznijmy od tego jaką ty zdradę masz na myśli. Czy związała się z innym, czy się z nim przespała... Oj chłopak, precyzuj pytania.
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Nie 01 Sie, 2004 22:41
Coś mam dziwne przeczucie,że ktoś tym tematem sobie jaja robi...Masz 12 lat, 2 dziewczyny,jedna Cię ZDRADZIŁA W jaki sposób? Ty człowieku jesteś jakiś niepoważny mając dwie dziewczyny naraz!
Wybierz tą dziewczynę z którą ci się lepiej gada, spędza czas i której jesteś bardziej pewny że możecie sobie nawzjem ufać i mieć w sobie oparcie.
Ale sam fakt że masz 2 dziewczyny na raz nie jest zbyt dobry, no bo jak już wybierzesz z którą chcesz być to niestety zdradziłeś ją w pewnym sensie z tą drugą... Jeżeli one o tym nie wiedza to dobrze, ale jak się skapną to może być krucho i możesz zostać na lodzie - obie mogą cie nie chcieć. Zresztą zastanów się jak ty byś się czuł gdyby twoja dziewczyna chodziła z tobą i jakimś innym kolesiem.. To nie jest fair więc załatw to jak najszybciej.
aha i bierz też to pod uwagę że na tej pierwszej już raz się przejechałeś... więc to też jakaś wskazówka, dokładnie zastanów się czy sytuacja nie będzie sie powtarzać jeśli ją wybierzesz. Moim zdaniem chyba lepiej by było wziąść ta drugą, ale to zależy jeszcze od tego z którą lepiej sie dogadujesz
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 21 Kwi 2003 Posty: 1093
Wysłany: Czw 02 Wrz, 2004 21:25
Wiesz co Ci chłopie powiem ?
NAJGORSZE co może zrobić chłopak dziewczynie to jest chodzenie NARAZ z nią i jeszcze z inną. Więc po pierwsze: WSTYDŹ SIE ! JAK MOGŁEŚ DOPUŚCIĆ DO TAKIEJ SYTUACJI !? Po drugie: wybierz szybko którąś... najlepiej tą która jest bliższa Twojemu sercu. A po trzecie: Co do tej co Cię zdradziła... to i TY ją zdradziłeś... i nie tylko ją, tą 2 dziewczynę też !