o matko ja na miejscu tej dziewczyny bym cie wysmiala jak bys tak zrobil
wiem jakie poczatki sa trudne ale zobaczysz.....kiedys bedziesz w tym THE BEST!!
Skoro to był twój pierwszy pocałunek to mógł nie wyjśc i to normalne....może to też był jej pierwszy pocałunek? pogadaj z nią i spytaj sie jej czy czuła to samo co ty...czyli to ze pocałunek był kiepski..moze ona wcale tego nie odczuła? Dla czego wogole uwarzasz ze pocałunek ci niewyszedł? Moze to co dla ciebie było niewypałem dla niej było bardzo przyjemne...jedna uwaga: musisz całowac sie z osboą która kochasz i na której ci zalezy bo takto nic nie odczujesz..bedzie to wrecz nieprzyjemne...mój pierwszy pocałunek byl wspanialy bo robiłam to z osoba na której mi zalezalo..raz pamietam calowałam sie z chłopaiem do którego nie bylam pewna czy cos czuje czy nie..zrobilismy to za szybko bo nie bylam pewana swoich uczuc..za krótko sie znalismy..a teraz wiem ze go nie kochałam a pocałunek z nim nie był niczym przyjemnym..a o dziwo dla niego był. On mnie kochał a ja jego nie i dlatego...jesli jej nie kochasz bedziesz czuł sie "mokro" przy pocałunku i dziwnie...nieprzyjemnie...moze datego wlasnie sie tak czułes? A jesli ją kochasz to inna sprawa..to byl tówj pierwszy pocalunek i mial prawo sie nieudac...porozmawiaj z nią o tym mysle ze zrozumie bo w koncu kazdy kiedys mial ten swoj pierwszy pocalunek
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."