Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Nie 01 Sie, 2004 17:12
Ja też miałam chłopaka. Od jakiegoś miesiąca ze sobą nie chodzimy. On uznał,że mnie "kocha". KIedy powiedziałąm mu,że ja jego nie tylko,że mi się podoba to od razu była wielka kłótnia i on zerwał ze mną. PO jakimś tygodniu kiedy totalnie go olewałam nie wytrzymałam i na kolejną prośbę znowu zgodziłam się z nim chodzić. Problem w tym,że on mi się podobał ale nie kochałam go. "KOCHAM" to bardzo mocne słowo i nie wyobrażam sobie,żebym mogła go wtedy użyć...Uczucie to zaczęło powoli zanikać jak to zauroczenie...Nie wytrzymałam tego i zerwałam z nim nawet nie tłumacząc dlaczego. Nasze chodzenie to było tylko tak "chodzenie-zerwanie-chodzenie-zerwanie..." a to było bez sensu. Nie chciałam chodzić z kimś na siłę. Mam jeszcze dużo czasu, na pewno kiedyś przekonam się, co to naprawdę znaczy "Kocham"...
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Nie 01 Sie, 2004 21:33
ja też raczej jakos sie boje, nie wiemc zemu =( mam 14,5 roku... i za każdym razem gdy myślę że wszystko będzie dobrze rozpływa się mgła i wszystko się rozpada, można powiedzieć że nigdy nie miałam chłopaka, nigdy sie nie całowałam jednak mam wielu przyjaciół, mam oparcie w moich najbliższych kolegach, i jeżeli miałabym wybierać pomiędzy tym żeby być z nimi wszystkimi jako przyjaciółka bądź mieć tylko jednego chłoapaka, wolałąbym być z nimi wszystkimi blisko, jak teraz... również się boję że zanim znajdę sobie kogoś minie te 3, 4 lata... a to już nawet niektóre 10, 11 latki całowały się =P choć wiem że to tylko "dla szpanu" że o jejku mam chłopaka patrzcie patrzcie mam chłopaka =/, od pewnego czasu zastanawiałam się kim dla mnie miałby być ten mój mężczyzna, powinnam mieć w nim opracie, powinien być moim przyjacielem... to dla mnie chybanajbardziej liczy się w związku, żebym mogła z nim o wszystkim rozmawiać bez skrępowania.... itp. itd.
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..