| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
DoDega,wszystkichInnychSzczęśliwychISzukającychSzczęścia...
Autor Wiadomość
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Nie 01 Sie, 2004 17:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja też miałam chłopaka. Od jakiegoś miesiąca ze sobą nie chodzimy. On uznał,że mnie "kocha". KIedy powiedziałąm mu,że ja jego nie tylko,że mi się podoba to od razu była wielka kłótnia i on zerwał ze mną. PO jakimś tygodniu kiedy totalnie go olewałam nie wytrzymałam i na kolejną prośbę znowu zgodziłam się z nim chodzić. Problem w tym,że on mi się podobał ale nie kochałam go. "KOCHAM" to bardzo mocne słowo i nie wyobrażam sobie,żebym mogła go wtedy użyć...Uczucie to zaczęło powoli zanikać jak to zauroczenie...Nie wytrzymałam tego i zerwałam z nim nawet nie tłumacząc dlaczego. Nasze chodzenie to było tylko tak "chodzenie-zerwanie-chodzenie-zerwanie..." a to było bez sensu. Nie chciałam chodzić z kimś na siłę. Mam jeszcze dużo czasu, na pewno kiedyś przekonam się, co to naprawdę znaczy "Kocham"...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Nie 01 Sie, 2004 21:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja też raczej jakos sie boje, nie wiemc zemu =( mam 14,5 roku... i za każdym razem gdy myślę że wszystko będzie dobrze rozpływa się mgła i wszystko się rozpada, można powiedzieć że nigdy nie miałam chłopaka, nigdy sie nie całowałam jednak mam wielu przyjaciół, mam oparcie w moich najbliższych kolegach, i jeżeli miałabym wybierać pomiędzy tym żeby być z nimi wszystkimi jako przyjaciółka bądź mieć tylko jednego chłoapaka, wolałąbym być z nimi wszystkimi blisko, jak teraz... również się boję że zanim znajdę sobie kogoś minie te 3, 4 lata... a to już nawet niektóre 10, 11 latki całowały się =P choć wiem że to tylko "dla szpanu" że o jejku mam chłopaka patrzcie patrzcie mam chłopaka =/, od pewnego czasu zastanawiałam się kim dla mnie miałby być ten mój mężczyzna, powinnam mieć w nim opracie, powinien być moim przyjacielem... to dla mnie chybanajbardziej liczy się w związku, żebym mogła z nim o wszystkim rozmawiać bez skrępowania.... itp. itd.

Numer Gadu-Gadu
2891618
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu