| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Pocalunek
Autor Wiadomość
Ziomal
Gość
PostWysłany: Sob 31 Lip, 2004 15:44   ...

Zwykły pocałunek OCZYWIŚCIE ale w tym wieku z języczkiem?! to tylko daję pożądanie a później sex w wieku 14?! może nie którzy juz mają sex za sobą ale to źle
Przejdź na dół
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 31 Lip, 2004 19:37   Re: ... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ziomal napisał/a:
Zwykły pocałunek OCZYWIŚCIE ale w tym wieku z języczkiem?! to tylko daję pożądanie a później sex w wieku 14?! może nie którzy juz mają sex za sobą ale to źle

Oooo przepraszam...ja się pierwszy raz całowałam z języczkiem około 1,5 roku temu czyli jak miałam 13 lat i do tej pory jakos jeszce sprawy nie zaszły dalej...zaczeło sie pod pocałunków i na tym sie skończyło przynajmniej narazie...jeszce nie uprawiałam seksu i nawet nie mam zamiaru wiec nie mów ze pocałunek z jezyczkiem moze doprowadzic do stusunku bo to kompletne bzdury! Ludzie całując sie okazuj sobie swoje uczucia i mysle ze nie ma w tym nic złego!! Wrecz przeciwnie! To dobrze ze potrafimy i chcemy kochac druga osobe. Kazdy caluje sie kiedy chce..jedni zaczynają juz w wieku 12 lat inni w wieku 16...to zalezy od typu czlowieka..ale napewno pocałunek jeszce nigdy nie doprowadzil do seksu!

Numer Gadu-Gadu
730730
PuśQa Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Nie 01 Sie, 2004 09:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dlaczego za wcześnie? Kazdy robi jak uważa Razz Chciałaś zrobiłaś byś nie chciała byś nie robiła .. twoja decyzja na kazdego przyjdzie czas Wink

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Lavile Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 02 Sie, 2004 00:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cytuje panienke wierzbe : (nie dzialaja mi normalne cytaty)

moim zdaniem to wcale nie ejst za wczesnie na pocałunek z języczkiem, nie wiem co wy do tego macie, jeżeli dziewczyna i chłopak chcą się calować z języczkiem niech to robią anwet w wieku 11 czy 12 lat, co w tym złego, moim zdaniem wcale nie ma co do tego ograniczeń wiekowych =/ nie rozumiem dlaczego niby dla was wiek 14 lat to za mało... znam osoby które w wieku `15 lat uprawialy petting i co w tym złego? jeżeli kochają swoich partnerów a partnerzy kochają ich (albo jesli ktoś mówi że miłość jest niemożliwa to czują do siebie bardzo wielkie uczucie) to czemu nie,

Ty mowisz o milosci w wieku 11 czy 12 lat ? Jaka to milosc ? Zadna. Tyle ci powiem.

A te osoby, ktore uprawiaja petting w wieku 15 lat sa powalone i za szybko chca wejsc w, ze tak powiem, "te" sprawy. Najpierw trzeba by sie zastanowic nad tym i sie nie dac poniesc emocjom i sytuacji. Bo to tez ma wplyw. A jak juz do czegos takiego dojdzie to pozniej mowia, ze taka dziewczyna to *****. O chlopaku oczywiscie nic. A taki chlopak to tez normalny nie jest.

Ostatnio mlodzi ludzie (bo to przeciez jeszcze nie mlodziez) chca nasladowac starszych "kolegow". Bo czy kiedys ktos by pomyslal, zeby dzieciak sie lizal ? Moj brat ma 9 lat i lata po drzewach (nie doslownie) i wcale na to nie wyglada, zeby za 2 lata mial sie calowac z jezyczkiem i dobrze. Za szybko chcecie tracic swoje dziecinstwo.

panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Pon 02 Sie, 2004 11:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie nie chdozi mi o to że chłopak czy dziewcyzna w wieku 12 lat moga kochać, jednak osoby w wieku 15 to mozliwe, powiedziałam że znam takie osoby (chodziłio mi w tym momencie o dwie) niektórzy dojrzewaja (psychicznie) wczęsniej niektórzy później, akurat te dwie osoby moim zdaniem są bardzo dojrzałe psychicznie, i nie chodziło mi w tym momencie o jakiś tam bardzo zaawansowany petting, tylko hm.. mniej zaawansowany Wink a jeżeli ktoś chce w obojętnie jakimw ieku całować się z języczkiem to czemu nie, np. ja sie nie całowałam jeszcze z języczkiem a mam 14 lat, normalnie tez sie jeszcze nie całowałam... czemu? bo nie znalazłam jeszcze odpowiedniej osoby... i jakoś nie przeszkadzałoby mi to abym w zeszłym roku miała się tak całować z chłoapkiem...

znam osoby które w wieku 18-19 lat nie są na tyle dojrzałe psychicznie żeby być w powaznym związku a co dopiero móc kochac, jednak znam tez osoby w wieku 15-16 które zdolne są do tego żeby powiedziec prawdziwe "kocham"...

Numer Gadu-Gadu
2891618
Nastka-11 Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pon 02 Sie, 2004 17:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mała napisał/a:
Nierzoumiem czemu za wczesnie? ja juz zaczelam jak mialam 13 lat i z jezyczkiem. to niejest zle, ale pod warunkiem ze chlopaka zna sie DLUZEJ, conajmniej z 2 miesiace... a nie nieiwiadomo co zaraz... a po szyji? czemu nie? ja zawsze przygryzam mojemu facetowi szyjke:>

Dokładnie uważam to samo!!! W późniejszych postach ktoś napisał,że całowanie w wieku 14 lat doprowadzi do seksu!!!Same brednie!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7060479
Aren
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 02 Sie, 2004 18:14   ...

chyba trochę za wcześnie... pocałunek w policzek długi i namiętny (bez języczka) to chyba dobry start jeżeli znacie się dłużej i ,kochacie, się Wink
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 02 Sie, 2004 20:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja nie mowilam nic o seksie u 12 latkow ! Mi chodzilo tylko, ze w takim wieku nie ma mowy o prawdziwej milosci i wogole. 15 LATEK GOTOWY NA SEKS ? Laughing Smieszne. Bardzo. Naprawde. Moze im sie tak tylko wydaje. Sa takie osoby,ktore juz to robia w wieku nawet i 12 lat pewnie. Ale co z tego ? To jest normalnie bezsensowny temat.

Niech dzieciaki robia co im sie podoba, nie bede w to wnikac, bo mnie jeszcze zbluzgacie.

Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Pon 02 Sie, 2004 20:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

heh a czy ja mówie że 15 latek jest gotowy na seks... nie nie jest, na pewno. a petting nie jest seksem, żęby uprawiać seks każdy powienien być świadomy no tych wiecie jak to leciało : P zapomniałam słowa =/ no ale wiecie o co mi chodzi, osoba uprawiajaca seks musi być przygotowana na to że istenieje taka możliwośc że zajdzie się w ciażę, nawet przy zapezpieczeniu, więc powinne te osoby być zdolne do wychowania i wyżywienia tego dziecka, kto tu mówi o seksie do diabła =P

Numer Gadu-Gadu
2891618
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 03 Sie, 2004 12:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

panienka_wierzba napisał/a:
żęby uprawiać seks każdy powienien być świadomy no tych wiecie jak to leciało : P zapomniałam słowa =/

Konsekwencji? Razz
Zgadzam się z Wierzbą. Myśle że pocałunek z języczkiem w wieku 13 lat to nic złego...i wogóle czemu poruszylismy temat seksu? Przeciez granica pomiędzy pocałunkiem a stusunkiem jest naaaaaprawde ogormna. Niektórzy całują się juz w wieku 12 a nie 13 lat i o seksie wcale nie myślą, nawet o pettingu. Do wszystkiego trzeba dorosnąć..zarówno do pacałuku, pettingu jak i seksu. Jedni do pocałunku sa już gotowi w wieku nawet 11 lat a inni dopiero w wieku 15 a to zalezy od człowieka i jego psyhiki. Jesłi ktś ma 13 lat i chce się całowac prosze bardzo nie widze nic w tym złego. 15-latek uprawiający petting? Czemu nie? Jeśli zna swojego partnera/partnerke już długo, sa ze soboą, kochają się, ufaja sobie itp to mysle że moga uprawiac petting..wiadomo ze nie będą ze soba do konca zycoia bo to taka szczeniacka miłosc ale MIŁOSC. Na seks jest jeszce za wczesnie bo nie są d tego gotowi i tak jak powiedziała wierzba trzeba miec swiadomosc konsekwencji czyli np. zajscia w ciąze. Mysle ze pierwszy raz pocalowac się z jezyczkiem mozna juz w wieku nawet 12 lat...uprawiac petting w wieku 15 lat a seks w wieku 17..dla mnie są takie granice...ale jak mowiłam to zalezy od osoby bo jedni sa gotowi na pocałunek, petting czy seks duzo wczesniej a inni pózniej.

Numer Gadu-Gadu
730730
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Wto 03 Sie, 2004 13:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ak tak o to słowo mi chodziło, wiesz zgadzam się z tobą w pełni, w pełni uzupełniłam moją wypowiedź, coś od ostatniego czasu zauważam że uzupełniamy swoje wypowiedzi nawzajem, ja Tobie a ty mnie =P Wink

Numer Gadu-Gadu
2891618
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 03 Sie, 2004 15:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

panienka_wierzba napisał/a:
ak tak o to słowo mi chodziło, wiesz zgadzam się z tobą w pełni, w pełni uzupełniłam moją wypowiedź, coś od ostatniego czasu zauważam że uzupełniamy swoje wypowiedzi nawzajem, ja Tobie a ty mnie =P Wink

Dzięki Smile Też to zauważyłam Wink
Myśle, że piszesz mądre posty i dlatego bardzo czesto się z nimi zgadzam.

Numer Gadu-Gadu
730730
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Wto 03 Sie, 2004 21:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hehe kto tu pisze mądre posty =D to zawsze ja zgadzam się z Twoimi =P, a może my po prostu mamy podobne toki rozumowania, podobne zdania i opinie =] wspaniale dogadywałybysmy sie "na lifie"

Numer Gadu-Gadu
2891618
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 04 Sie, 2004 02:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Powiem to jeszcze raz do waszej swiadomosci : NIC NIE MOWILAM O SEKSIE ! Cos zle mnie zrozumialyscie :/

Ale i tak zosane przy swoim, bo kazdy ma swoje wlasne poglady na rozne sprawy.

Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Sro 04 Sie, 2004 08:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Lavile napisał/a:
! Mi chodzilo tylko, ze w takim wieku nie ma mowy o prawdziwej milosci i wogole. 15 LATEK GOTOWY NA SEKS ? Laughing Smieszne. Bardzo. Naprawde.

\

w tym momencie właśnie powiedizałaś o seksie =] no ale nie będę się kłócić jak to już napisałaś każdy ma włąsne zdanie, i niektórym może to przeszkadzać (głowny wątek tematu) a niektórym nie =] temat (chyba) uważam za skończony =P

Numer Gadu-Gadu
2891618
Strona 2 z 4 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Odpowiedz do tematu