Kurzczę The Sims2 zapowiada się na niezłą grę napewno będą nowe twarze stroje i tak dalej po pierwsze będzie lepsza grafika (simy nie będą wyglądać jak kołki )po drugie będzie sie tam rzyć jak w naszym świecie simy powiinny chorować ...a wszystko to przeczytałam w gazecie .Extra gra tylko trzeba poczekać do wiosny 2004 wtedy wadadzą The Sims 2
_________________ Piszcie domnie na gadu-gadu muj numer to 3427807
_-_-_-_-_-_-_-_-__-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-
Prawdziwego przyjaciela poznasz w biedzie...
Nie mam simsów- żadnej części, ale grałam w sims zwierzaki u koleżanki i to jest nawet fajna gra...jednak najbradziej podoba mi się chyba początek: budowanie domu itp. a potem to sie robi nudne heh...no cóż jak wyjdzie ta nowa częśc to może ją sobie kupie
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."
Ja mam wszystkie części The Sims ktore do tej pory wyszły. The Sims 2 będzie już niedługo, ale po angielsku. W wakacje będzie po polsku. Zaczekam. Zapowiada sie SUPER ! ! ! Bedzie można mieć chłopka narzaczoną itd. I można będzie też zrobić wesele ale nie takie jak w poprzednich wersjach ( czyli stają byle gdzie, oświadczają się , całują , robi się zdjęcie i po wszystkim ) tylko w kościele i będzie można zaprosic kogoś na nie.
Wymagania sprzetowe beda rozne do kazdego systemu operacyjnego inne:
Cytat:
Jeśli posiadasz kartę graficzną z silnikiem T&L z conajmniej 32 MB RAM (np. nvidia GeForce 2 lub lepsza, albo ATI Radeon 7000 lub lepsza), wtedy musisz mieć conajmniej:
- procesor 600 MHz P3
- 256 MB RAM (przy Windows XP, Me lub 2000)
- 128 MB RAM (przy Windows 9
Jeśli nie masz karty graficznej wyposażonej w silnik T&L (np. TNT2 lub Intel Integrated), wtedy musisz mieś:
- procesor 1,5 GHz
- 256 MB RAM (przy Windows XP, Me lub 2000)
- 128 MB RAM (przy Windows 9
Ja mam The sims deluks,zwierzaki,wakacje i gwiazde! Z niecierpliwością czekam na The sims 2, a mam pytanko: CZy ta gra która wyjdzie 14 września będzie w polskiej wersjii czy angielskiej??