| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
pomóżcie
Autor Wiadomość
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 02 Sie, 2004 18:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kania napisał/a:
Moją mam e na dworzu gdy byla mala przezywali bomba bo miala odstający brzuszek ja mam to poniej tez mam odstający ale nie az tak...ale to normalne (chyba)

ja też mam lekko odstający brzuch....taka mam budowe...Moją babcie w pracy obgadywali że jest w ciązy a wcale nie była..popprostu miała taki brzuch..taka budowa..naszczęście ja nie mam az tak odstającego Wink Ale nie martw się! To często z czasem zanika.

Numer Gadu-Gadu
730730
Kania Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 03 Sie, 2004 14:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Masz rację Gościówa okres dojrzewania też swoje robi.tAK JAK MÓWIŁA GOŚCIÓWA TO Z CZSAEM PRZEJDZIE.Nie ma sie co martwić przecież ludzi nie powinno sie oceniać po wyglądzie ale po charakterze i poprostu masz taką budowe ciała co tu więcej gadać!Prawda? Razz

Numer Gadu-Gadu
4973663
słoneczko Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 04 Sie, 2004 13:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie martw sie ja mam taki sam problem jak ty.mam 18 lat, 160 i waże 61kg niby wszystko w porzadku bo mam dobrą wage i nie wyglądam za grubo ( tak mówią inni) ale i tak ten mój brzuszek i jeszcze dodatkowo ten cellulitis - KOSZMAR!!!!!!!!
ale brzuszkienm sie aż tak bardzo nie przejmuje bo ponoś teraz jest moda na krągłości Very Happy gorzej u mnie jest z celulitem i to przede wszystkim z tego powodu nie chodze na baseny anie nie ucieran obcisłych spodni czy krótkich spódniczek.
moja nauczycielk kiedyś powiedziała ze to normalne mieć celulitis i nie ma sie czym przejmować.moze do kogos to trafia ale nie do mnie.

a brzuszkiem nie powinnaś sie przejmiwać być moze inni ci zazdroszcza a jak ci to tak przeszkadza to po prostu ćwicz a wszystko sie unormuje Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
8725800
d098 Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

Ostrzeżeń:
 2/3/6
PostWysłany: Czw 05 Sie, 2004 14:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Masz racje: chyba Mr. Green

PREPRASZAM już kończe z tymi dowcipami

To na zgode: Kwiat

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu