| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Przyjacióła
Autor Wiadomość
oNa15
Gość
PostWysłany: Wto 27 Lip, 2004 11:51   Przyjacióła

Pokłociłam się z przyjaciółką. Chce to naprawić w formie listu. Co mam w nim napisać. Pomóżcie Błagam. Nie umiem zklecić jednego listu w całość... :cry:
Przejdź na dół
Tavion
Gość
PostWysłany: Wto 27 Lip, 2004 13:52   

Kwiat Witam serdecznie!

Droga oNa15, według mnie powinnaś spróbować pogodzić się z przyjaciółką słownie. Pamiętaj, że rozmowa to jednak podstawa, powinnaś pierwsza wyciągnąć rękę, przeprosić koleżankę. Jeśli jednak nie chcesz 'słownie', możesz spróbować listownie. Napisz przede wszystkim, że jest twoją przyjaciółką, i nie chcesz w taki sposób zakończyć waszej zażyłości. Ważne jest żeby zrozumiała, że zależy ci na niej. Potem wszystko pójdzie z górki! Wink Przeproś i zaproś ją np. na pizzę, lub do kawiarni Very Happy! Na pewno uda ci się zakończyć spór z koleżanką! Very Happy
Powrót do góry
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 27 Lip, 2004 15:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ekhm.. Ale mi to problem... jak mamy Tobie pomóc jak nawet niewiemy o co sie z nią pokłuciłas ? Neutral . Bez sensu .. nom ale .. zgadzam się z Tobą Tavion .... lepiej pogadać .. Zadzwon do niej kiedys jak nikogo nie bedzie u ciebie w domu ( wtedy najlepiej Razz ) i powiedz ze bardzo Ci przykro ze tak wyszło .... i tak dalej.. i tak dalej Razz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Tavion
Gość
PostWysłany: Wto 27 Lip, 2004 19:01   

Musimy nauczyć się sami wiązać koniec z końcem. Mam na myśli problemy z przyjaciółką. Za parę lat, nie będziesz już dzieckiem. Będziesz musiała sama sobie radzić. Smile

Pozdrowienia, i obyś pogodzić poradzić obie z przyjaciółką! Kwiat
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pon 02 Sie, 2004 15:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie wiem o co pokłóciłaś się z przyjaciółką ale prwdziwej przyjaźni nie można przerywać przez jedną idiotyczną kłótnię. Najlepiej odezwij się do niej pierwsza-na pewno to doceni. Wytłumacz jej,że nie chcesz przez całe życie być z nią w niezgodzie i bardzo cenisz sobie jej przyjaźń.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Aren
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 04 Sie, 2004 16:47   ...

Też tak raz się pokłuciłem z przyjacielem ale ja ten problem rozwiązałem słownie, (nie będe pisał oco się pokłucilismy Confused )powiedziałem że to nie było umyślne ( bo nie było) i że go naprawdę przepraszam i żeby topór wojenny został zakopany. W pierwszej chwili był zmieszany i nie wiedział co powiedzieć ale w końcu wszystko skończyło się dobrze i znów gralismy razem na kompie, razem ćwiczyliśmy na WF i wszystko było po staremu. Ahhhhhhhhhhh... to były cudowne czasy Mr. Green
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu