Czesc !
Mam 14 latkof i mam swoja pierwsza dziewczyne <wczesniej jakos nienteresowalem sie dziewczynami zabardzo>
i tak dziwnie sie sklada ze jeszcze sie niecalowalem z dziewczna
a ona kce zebym ja pocalowal a raczje czuje to , sa takie momenty kiedy siedze razem z nia i ona patrzy mi prosto w oczy i wydaje mi sie ze chce abym ja pocalowal ale ja niemgoe sie przelamac
niefiem co mam robic zabardzo
Jak to co masz robic poprostu sie przelamac i dac jej buziaka nieczekaj zeby ci to sama powiedziala "pocaluj mnie" jak nieda sie pocalowac to nic sie niestanie warto sprubowac
hehe jezeli ona tego chce a ty nie to jej o tym powiedz...albo powiedz ze jeszcze nigdy tego nie roziles..byc moze okaze sie ze ona tez jest jescze niedoswiadczona w tych sprawach i wasz pierwszy pocalunek bedzie wyjatkowy!!! zastanow sie nad tym...a moze warto jeszcze poczekac.... zastnow sie czy chce tego wszystkiego..oki koncze bo juz zaczynam pisac jakby tu chodzilo o cos wiecej niz calowanie
Wiez...ja też balam się tego pierwszego pocałunku, było jeszcze gorzej ponieważ wiedziałam, że mój chłopak już to robił. Ale powiedziałam sobie, ze to przecież nic strasznego, nic trudnego no i co udało się
_________________ "Jeśli nie masz po co żyć, żyj na złość innym!!!"
<ja-cytryna.blog.pl.> =D
i daj znać jak wyszedł ten cmokasek Jej, ja chce jego tutaj jak tak czytam te posty to głupio mi ze mialam tylko ejdnego chlopaka, a w jednym innym sie serio bujałam (i bujam) ale to nei moja wina ze ci tkrozy sie bujają we mnie mi nie odpowiadają
Przełam sie i pocałuj ją. i nie denerwuj się, na pewno ci wyjdzie w końcu ponoć "uczymy sie" całowania jeszcze jako noworodki pijąc mleko od mamy (serio!!) więc nie przejmuj sie czy wyjdzie czy nie. napewno będzie to wyjątkowe i dla ciebie i dla twojej dziewczyny
Aren -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 04 Sie, 2004 17:26 ...
poprostu pomysl że jeśli jej nie pocałujesz bedzie jeszcze gorzej!!
Też w życiu miałem takie chwile i wiem co czujesz ale ja się przełamałem właśnie tą myślą, ale ja miałem jeszcze gorzej bo ciebie ona sie patrzała w oczy i czułeś że ona tego chce a w moim przypadku to ja zacząłem i ja skończyłem