Mój obwód pod biustem wynosi 68 cm, a w biuście 74. Rozmiar mojego stanika ma 70 <AA.
Obwód w biodrach wynosi mi 70 cm, a w talii 65. Rozmiar moich majtek wynosi <34.
Podajcie mi swoje wymiary i rozmiar bielizny korzystając ze strony http://triumph.pl
Podzielmy się swoimi rozmiarami
Wiem, że mam wszystko najmniejsze ;(
Ostatnio zmieniony przez dnia Wto 10 Sie, 2004 20:07, w całości zmieniany 1 raz
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Sro 04 Sie, 2004 22:03
KleO-to już nie masz rozmiaru stanika B i największogo biustu ze wszystkich dziewczyn?
A stanik >AA to stanik 0
Ja nie pamiętam już swoich wymiarów, wiem,że mam stanik A(ale nie noszę ) a majtki L chyba...Ale i tak mam różnie bo jedne mam też M a są tak ciasne...
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Czw 05 Sie, 2004 10:17
W biodrach około 89-90
W talii 63-64
W Biuście Około 88 może 89
Nie znalazłam metra w domu to mierzyłam się swoim innym sprawdzonym sposobem =]
Niestety nie mogę podać Wam rozmiarów ponieważ nie wchodzą mi żadne aplikacje Java a w takowej jest zrobiona strona Triumph (mam zesputy komputer) czyli gdybyście były tak miło to podajcie mi prosze moje rozmiary choć mniej więcej będzie to tak: Stanik: Duże B bądź Małe C, a Figi to: M lub L. Ale sprawdźcie prosze jak któraś będzie miała czas, najlepiej jak najszybciej..
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
HeyaH Gość
Wysłany: Czw 05 Sie, 2004 19:42
Rany, blehehe ;P
Nie wiem, gdzie tutaj mem metr. w kazdym razie:
- stanik - AA70
- biodra - M - L (jakos tak)
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Czw 05 Sie, 2004 21:05
Wierzba wyszło mi,że Twój roamiar majtek to 34...A biustu nie mogłam Ci obliczyć, bo nie podałaś mi, ile mać pod biustem ale wzięłam Ci jakieś 75 I mi wyszło, że masz stanik 75 B.
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Czw 05 Sie, 2004 21:32
dzięki wielkie, kiedy tylko wpadnie mi w łapki metr to podam wam też ile mam pod biustem, ale prawdopodobnie 75 bądź 70 =] o i gdybyś mogła to oblicz mi jeszcze do 70 ^^'
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Niestety nie mogę znaleśc miarki to dokładnych wymiarów Ci nie podam le wiem że stanik mam albo duże 70-A albo małe 70-B...mam 3 staniki i dwa z nich sa 70-B a jeden 70-A a są identycznej wielkości więc tak naprawde to nie jestem pewna co do rozmiaru ale jak znajde miarke to sobie oblicze i Ci podam. A co do majtek to nosze pomiędzy M-L...coś takiego..bez miarki trudno mi określić.
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."
Własnie znalazłam miarke:
Pod bisutem:70
W biuście:82
W talii:68
W biodrach:84
Według rozmiarów na stronie która podałaś powinnam nosić 70A- moje dwa staniki mają rozmiar 70B i jeden 70A a sa identyczne więc musze nosic albo duze 70A albo małe 70B. JEsli chodzi o majtki to wyszło że mam rozmiar <36
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."