| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
chłopak :|;/
Autor Wiadomość
PuśQa Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Czw 05 Sie, 2004 21:14   chłopak :|;/ Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Miałam chłopaka przez jeden dzień potem uznalam ze mozemy byc przyjaciółmi bo go nie kocham to po co byc ze soba..a on nagadal cos wszystkim ze sie ze mna lizał i objety ze mna tanczył Neutral a to kłamstwa i nie prawda!! mam ochote go zabić wszyscy teraz tylko do mnie a co tam bylo a co a co robilas a ja wszystko slyszałem/am Neutral zabije gołymi rekoma . Co ja mam zrobić :/

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Czw 05 Sie, 2004 22:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie trzeba od razu kogoś kochać,żeby z kimś chodzić ale nie można Go oszukiwać, nie kłamać na siłę,że się go kocha. Chłopak po prostu wkurzył się,nie zniósł takiej PORAŻKI i zaczął się mścić....Tacy zazwyczaj są chłopacy w tym wieku jak dziewczyna z nimi zerwie....

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
d098 Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

Ostrzeżeń:
 2/3/6
PostWysłany: Pią 06 Sie, 2004 09:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hmmm.....
Poradziććć...
Zrób tak: tą burze w okół siebie przeczekaj a jak ktoś się ciebie będzie o to wypytywał to SPOKOJNIE tej osobie wytłumacz

dodatkowo porozmawiaj z tym chłopakiem ale bez emocji najpierw spokojnie a dopiero po dłuższej chwili przejdz do wrzasków Twisted Evil

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Aren
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 06 Sie, 2004 11:00   ...

Predewszystkim musisz porozmawiać z tym chłopakiem i mu wytłumaczyć... a co to już sama chyba wiesz... I nie rób mu krzywdy!! Smile I żeby nikt juz cie nie obgadywał to najlepiej niech ten chłopak rozwiąże ten problem bo on go zaczął, tylko trzeba go do tego namówic... np. Jeśli jestem mężczyzna z jajami to rozwiąż ten problem!! Razz

POZDRO!!
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu