| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
help
Autor Wiadomość
Mała Płeć:Mężczyzna
Moderator

PostWysłany: Pią 06 Sie, 2004 15:47   help Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ostatnio spoznia mi sie okres, ostatni mialam 6-11 lipiec. i dzisiaj mialam taka wydzieline o kolorze karmelu. taka jak najczesciej mam po okresie.. cos nietak? czemu? oco chodzi?
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 06 Sie, 2004 15:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Według mnie jest to normalne bo jesteś w okresie dojrzewania i twój okres nie musi być zawsze regularny..mój jeszce ani razu nie był Smile A mam okres od 1,5 roku....kiedys gdzieś czytałam ze okres moze byc nieregularny nawet 6 lat po pierwszej miesiączce...z czasem to się ureguluje. W okresie dojrzewania nasz orgaznim pałata nam wiele figli...mysle że tą wydzieliną rowniez nie powinnas sie martwic..moze ona oznacza ze niedlugo znowu dostaniesz okres? Wiele razy na forum juz pisalismy ze u młodych osob okres nie musi byc (i czesto nie jest) regularny.

Numer Gadu-Gadu
730730
HeyaH
Gość
PostWysłany: Pią 06 Sie, 2004 16:06   

Gościówa mnie wyprzedziła (Cześć Gościówa !! biggrin Wink). Więc to jest jak najbardziej normalne Smile Mojej koleżance, kiedyś się nawet nie pojawiła, tylko po miesiącu. Rodzice myśleli, że jest w ciąży, ale jednak nie była Wink Więc nie martw się - wszystko jest OK. biggrin
Powrót do góry
Moderator

PostWysłany: Pią 06 Sie, 2004 16:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hejhej:) dzięki moje cudowne:***** :****!!!!
Ja normalnie miałam co do dnia regularny.. a miałam dopiero 3 okresy.. ale wszystkie regularne... równiutko 26-30 dni :> a teraz tak mi płata figle cholernik..
Powrót do góry
słoneczko Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 06 Sie, 2004 18:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

tak jak już ci wiadomo na początku okres nie musi być reg€larnuy i z regóły nie jest. ja miałam jednak szczęście i od samego początku było dobrze ale ostatnio 2 m-ce do tyło przeżyłam koszmar bo nie dostałam w ogóle ale na szczęście jest juz wszystko w porządku.ale sie przestraszyłam Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
8725800
Tavion
Gość
PostWysłany: Pią 06 Sie, 2004 22:17   

Jasne - całkowicie normalne.
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pią 06 Sie, 2004 22:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nawet jak do tej pory miałąś regularne okresy,teraz ma prawo zdarzyć się wyjątek(np. moja siostra tak miała). A ta ciemna wydzielina moz eoznaczać nie konie, a poczatek okresu Wink

Moderator

PostWysłany: Sob 07 Sie, 2004 10:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

eh.. ciagle mam te wydzieline, znaczy jest jej duzoooo i jest ciemna . to jest takie sluzowate, a nie takie jak normalny okres, i niemam pojecia czy moge uzywac tamponow? i czy to okres? aktualnie mecze sie wpodpasce. a wole tampony, tylko jesli to zwyykly sluz to chyba niemoge ich uzywac nie? /nata
Powrót do góry
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 07 Sie, 2004 12:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mała napisał/a:
eh.. ciagle mam te wydzieline, znaczy jest jej duzoooo i jest ciemna . to jest takie sluzowate, a nie takie jak normalny okres, i niemam pojecia czy moge uzywac tamponow? i czy to okres? aktualnie mecze sie wpodpasce. a wole tampony, tylko jesli to zwyykly sluz to chyba niemoge ich uzywac nie? /nata

Jesli jest tego tylko troce powinny ci wystarczyć wkładki a jesli więcej to jakieś cieńsze podpaski a co do tamponów to można je używac tylkko podczas miesiączki-pomiędzy nie wolno! Nawet jeśli to miesiączka to nic ci się nie stanie jak na jakis czas odstawisz tampony i zamienisz je na podpaski chodziaz mysle ze to zwykła wydzielina a kolejna miesiączka dopiero cię czeka. Nie martw się! To jest normalne!

Numer Gadu-Gadu
730730
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sob 07 Sie, 2004 17:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tak Mała, lepiej teraz zaczekaj, aż będziesz pewna,że masz okres, najlepiej teraz nie ryzykować z tamponami.

tina
Gość
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Sob 07 Sie, 2004 18:35   

dojrzewasz to tyle a okres zawsze na pocZatku jet niregularny wiec sie nie bój
Powrót do góry
Moderator

PostWysłany: Nie 08 Sie, 2004 16:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Niemogłam przeczytać na forum i niemogłam wytrzymac w jakiejkolwiek podpasce.. Jest tego na tyle dużo że za dużo jak na wkładke.. i to jest okres, raz taki jaśniutkie jest... a raz ciemne prawie czarne.. :> ale ja naprawdę niepotrafiłabym bez tamponów.. musiałam zaryzykować, i wiem że to okres, tylko taki jakiś dziwny...kolorowy:D
Powrót do góry
TasHemikDj Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Czw 12 Sie, 2004 14:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hmm no trudno zeby byl czarnobialy <rotfl>
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
1013839
Blandzia Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 21 Sie, 2004 15:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A moze po prostu wydzielina zwieszala sie z okresem? Nie wiem. Moze tak

http://wszystkie-kolory-teczy.blog.onet.pl/ -****
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3006137
kasia14 niezalogowana
Gość
PostWysłany: Sob 21 Sie, 2004 17:20   

"jak wiemy w cyklu wystepuje jajeczkowanie. jezeli zamiast krwawienia wystapila tylko skapa brazowawa wydzielina znaczy to, ze w cyklu nie wystapilo jajeczkowanie. na taki cykl mowimy: cykl bezowulacyjny"
jest to normalne. mam nadzieje ze pomoglam trzymaj sie. jesli nadal tak bedzie to sie nie przejmuj w okresie dojrzewania to normalne:)
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu