Już od dawna mam wydzieline sluzową, ponad rok. i właśnie w te wakacje spodziewałam się okresu. Od paru dni swędzą mnie wargi sromowe ale podejrzewam ze to od ostatniej długiej i ciężkiej jazdy na rowerze. Dzisiaj rano załozyłam wkładke i ona jest brudna na brązowo ale tak delikatnie...A kiedy się załatwiałam to w moczu były takie małe jakby grudki....i to samo w wydzielinie? Czy to znam miesiaczki czy mam jakie
Gość
Wysłany: Sob 07 Sie, 2004 09:46
jakie
Gość
Wysłany: Sob 07 Sie, 2004 09:47
zakazenie pochwy?
ps. przepraszam ze w trzech postach ale jak chcialam napisac polska litere to sie sam wysylal....
To jest jak najbardziej normalne! Nie musisz się przejmować! Mylse że to oznaka że niedługo dostaniesz pierwszy okres...bardzo duzo dziewczyn przed pierwsza miesiączka ma taka wydzieline. Nos w pleczaku chusteczki chigieniczne i ze dwie podpaski do szkoły w razie czego gdyby miało cię "złapać" Głowa do góry! Niedługo zostaniesz "kobietką" !
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."
tina Gość
Wysłany: Sob 07 Sie, 2004 13:35
nie przejmuj sie ze mna bylo prawie tak samo i wiedz że wszystko jest wporzo
to całkowicie normalne.niektóre dziewczyny mają od razu krwawienia a inne tak jak w twoim i moim przypadku brązowawą wydzieline.kiedy dostałam pierwszą miesączke miałam tak samo jak ty - przez kilka dni utzymujaca sie brązowa wydzielina dopiero za drugim razem mogłam powiedzieć ze jestem kobietą
Gość
Wysłany: Sob 07 Sie, 2004 20:38
Nawet nie wiecie jak mie uspokoiłyście :) Teraz się cieszę :D Nosze wkładki i jets OK :wink:
Gość
Wysłany: Wto 10 Sie, 2004 12:29
To znowu ja :wink:
I okazało się że na okres nie trzeba było długo czekać :-D Tylko dzień po wydzielnie....Trwał dwa dni a dzisiaj do tej pory jeszcze nic nie ma