Kiedy czujecie sie szczesliwi, czy szczescie to chwilowy stan emocjonalny, czy cos co trwa...
_________________ Tak łatwo kogoś kochać
a tak trudno być kochanym
Gość
Wysłany: Wto 27 Lip, 2004 16:14
Szczęscie ;D .... Fajne slowo ktore chyba kazdy lubi ... Szczęscie to moim zdaniem chwilowy stan emocjonalny :> bo np. dostaniesz psa .. to jestes szczęsliwa .. ale gdy jego padline wynosisz to juz raczej nie za wesolo Ci :p . No jak czy cos co trwa ? No te szczęscie trwa jakos tydzien dwa ... bo potem piesek zaczyna sie najczęsciej ludziom nudzic ( ja do nich nie naleze ;-) ) ...
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Pon 02 Sie, 2004 15:40
Hm...szczęście...Ja np. czuję się szczęśliwa galopując na koniu przez las...Jest to po prostu uczucie,którego nie da się opisać i doradzam to wszystkim...Już siedząc na końskim grzbiecie czuję się szczęśliwa...Zajmując się koniem...Albo kiedy myślę o moich przyjacielach wiem,że mieć takie szczęście to naprawdę coś
Wszystko jest chwilowe.Szczescie niestety rowniez.
Ja nie wiem czy to co uwazam za szczescie to szczescie o ktore chodzily tworcy tego slowa
Do szczescia wystarczy mi jakies ciekawe zajecie i tyle
do jego braku niestety jeszcze mniej ;/
Ale najlepiej jest na obozie harcerskim w lesie. Wtedy jest 24h na dobe full happy
_________________ "Chlop co tabaki nie zazywa baba sie nazywa"
"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
Aren -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 04 Sie, 2004 16:57 ...
Szczęście to raczej tymczasowe uczucie ale jeśli jest coraz silniejsze zrealizuj swój cel jeszcze bardziej, A jesli szczęście słabnie to jest to raczej tymczasowe...
Niestety szczęscie jest chwilowe..prszynajmniej dla mnie..jeszcze nigdy nie miałam takżeby być szczęśliwa przez dłuższy czas..zwylkle moje szczęscie trwało góra pare godzin...
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."
Szczeście jest bardzo krótkie i po pewnym czasie przechodzi. Bo na początku jestes szczęśliwy al potem to mija i jesteś POD sczęśliwy.
Sory że tak kręce ale nie umiem inaczej jej tego powiedzieć