Wybaczcie, że piszę na forum 'Dojrzewanie', ale większość osób, do których piszę ten post, przeważnie siedzi na tym forum.
Więc zadziwiły mnie trzy osoby, które dotąd zauważyłam, pisząc w podpisie od elfkiNenar: "KleO zmień skarpetki, bo aż tutaj czuć ale i tak Cię lubie", mroweczka napisała: "Cześć KleO ", a Gościówa: "Cześć KleO! :-)".
WYTŁUMACZCIE MI O CO CHODZI. PLISSS!
mroweczka, czy Ty namówiłaś Gościówę i elfkęNenar na te podpisy, przez naszą rozmowę na GG? O CO CHODZI! Dokładnie mi to wytłumaczcie!
Ja tez zauważyłam kiedy przyszłam że nie pamiętam dokładnie ale wiem na pewno że gościówa Mróweczka i elfkinenar.
i napisały to samo co ty w tym poście czyli Cześć_szyszka itd. Jedynie że było _szyszka ...
Nie wiem o co chodzi...
Ja ci też to mogę wytlumaczyć! Otóż tak... Te trzy osoby elfka nenar , Gościowa i mroweczka ustawiły sobie tak ze np. ty widzisz ze napisane jest tak: KleO zmień skarpetki, bo aż tutaj czuć ale i tak Cię lubie , a mi pisze tak : Nina006 zmien skarpetki bo aż tu czuć , ale i tak Cię lubię.
Po prostu te osoby mają tak ustawione , że każdy widzi tam swój nick. Na początku też się zdziwiłam o co chodzi , ale pozniej zapytalam sie mroweczki i wszystko mi wytłumaczyła
I to nie jest zaden spisek przeciwko Tobie Kleo! Heh...
Teraz rozumiesz?
To nie jest zaden spisek i wcale Elfka nas do tego nie namówiła..poprostu ElfkaNEnar miała taki opis ppiersza a my z niej sciągnełysmy bo zdradziła nam swoją tajemnice czyli jak zrobic zeby kazdy widział w opisie swój nick..zajzyj na strone: http://dziecionline.pl/forum/viewtopic.php?t=3844
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."
Tak KleO. To prawda. Wszyscy są w spisku przeciwko Tobie. I już się nie wymigasz. Właśnie piszę do Dega PW,żeby zrobił sobie opis: "Nie lubię Cię KleO". Hehehe jak mogłąs tak pomyśleć?
Tak na serio to ElfkaNenar się zaczęła!( ) Chodzi o to,że w naszych podpisach każdy widzi swój nick naprzykład u Elfki ja widzę "Mroweczka zmień skarpetki bo aż tutaj czuć..." itp. Gościówa podała CI dobry link. Poza tym wywalam do "O forum"
Gościówa napisał/a:
To nie jest zaden spisek i wcale Elfka nas do tego nie namówiła..
Gościówa co Ty bredzisz?! Przecież to ja Was namówiłam