Jeszcze jedno o lie będziesz miała miała kidyś dziecko
to zpujż mu w oczy pomyśl podobnego tobie kiedyś zamordowałam
PS
dlaczego nie zamordujesz tego dziecka jak już się urodzi Wbij mu poprostu nóż w serce po urodzeniu alo tak jak to robi ginekolog odrywaj najpierw ręce potem nogi a poter głowe a krew tego dziecka niech będzie na twoim ubraniu rękach i na sercu NO DALEJ
_________________ dawno mnie nie było ale już jestem i zaczynam działać
łoł ile tu sie zmieniło (na lepsze oczywiście =] )
Ostatnio zmieniony przez d098 dnia Sob 07 Sie, 2004 20:07, w całości zmieniany 1 raz
tina Gość
Wysłany: Sob 07 Sie, 2004 18:51
najpierw porozmawiaj z tym chlopakiem a potem odwarz sie i powiedz to rodzicom jesli cie kochają... wybaczą
tina Gość
Wysłany: Sob 07 Sie, 2004 18:52
i nawet nie mysl o aborcji to dziecko sie samo przecież nie prosilo na świat
Głupia jesteś!! Aborcja? Ty chyba nie wiesz co to jest!! Nigdy nigdy bym tego nie zrobila ... A nie wiem czy rodzice by się z tobą zgodzili!!! Pomyśl a potem rób...Czemu to dziecko jest winne?Jak coś to urodz je i daj do domu dziecka czy do innej rodziny jeżeli go niechcesz ONO TEŻ CHCE ŻYĆ ! ! ! Ciekawe jak byś się czuła jak by ciebie zabijali bo byś była nikomu niepotrzebna Ech...Te matki co tak robią to naprawde idiotki szkoda mi tych dzieci
Powiedziałam to co miałam do powiedzenia...Ale może to są jaja...
_________________ Siemaneczqo
W czymŚ pomóc ? Proszę bardzo :]]
Wysłany: Nie 08 Sie, 2004 20:33 Re: największy błąd w życiu i jego konsekwęcje!
Anonymous napisał/a:
Mam 16 lat podobał mi się taki jeden chłopak z mojej szkoły i byłam pewna że ja też mu przypadłam do gustu. W końcu na dyskotece podszedł do mnie i poprosił do tańca długo tańczyliśmy potem doszło do tego że się całowaliśmy a po zabawie poszłam do niego do domu. Tam nie było jego rodziców i on zaciągnął mnie do łóżka i to zrobiliśmy.
Ostatnio byłam u lekarza i okazało się że jestem w ciąży od miesiąca.
Kąpletnie nie wiem co robić. Przepłakałam już tyle nocy jestm zrozpaczona.Moi rodzice nic nie wiedzą a gdyby się dowiedzieli to chyba by mnie zabili. Ten chłopak ma prawie 18 lat.
Proszę was pomóżcie mi!