| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Wielka prośba do Deg'a i Nemeia'i
Autor Wiadomość
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 29 Kwi, 2003 20:33   Wielka prośba do Deg'a i Nemeia'i

Proszę was o to, abyście wszystkie TEMATY związane z masturbacją, seksem i takimi innymi sprawami, ZABLOKOWALI. To jest forum o dojrzewaniu, i inni nie powinni dawać innych tematów na łamach tego FORUM.
Myślę, że wiem co mówię, i ze mną się zgadzacie.
Przejdź na dół
deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 29 Kwi, 2003 22:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

KleO - przecież możemy KULTURALNIE porozmawiać tutaj o masturbacji czy o seksie. A gdy ktoś przekracza pewne granice - wtedy blokujemy temat. Nie chcemy tworzyć tematów tabu - rozmawiajmy o wszystkim. Ale wszyscy musimy się nauczyć kultury w rozmowach o sprawach intymnych. Dlatego też rozmawiamy o masturbacji a nie o "waleniu konia" Wink

guga15
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sro 30 Kwi, 2003 13:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hmm myślę ze masturbacja jest równiez tematem o dojrzewnaiu, rozumiem gdyby ktoś pisał se marzenia lub dokładnie opisywał jak się masturbuje to można to zablokowac ale nie wtedy gdy ktos ma problem albo wątpliwości
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 01 Maj, 2003 08:37   

Ale mi chodzi o takie niestosowne rzeczy, jak np. walenie konia, bo był tu na forum (a co to walenie konia Embarassed ?), seksie, że jak np. niekulturalnie się zachowują i źle określają pewne rzeczy, i masturbacji, żeby nie podawali sposobów na masturbację - niech sami odkryją co potrafią robić ze swoim ciałem. Seks, masturbacja niech będą na tym forum, ale żeby zachowali się kulturalnie i pisali mądre posty a nie jakiech głupie Wink czy teraz mnie rozumiecie ?
Powrót do góry
Szalona
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 01 Maj, 2003 10:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja mam odmienne zdanie niż ty. Uważam że jeśli kotś to chce robić i chciałby znać sposoby to na pewno chce o tym pogadać. Confused

guga15
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Czw 01 Maj, 2003 16:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

zgadzam się z szaloną Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation forum to dyskusja a wiadomo że dyskutuje się na różne tematy.....
a co to walenie konia Question Question hmmm dokladnie nie wiem jak ci to napisać
to rodzaj masturbacji u mężczyzn
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Nemeia Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Czw 01 Maj, 2003 19:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Deg juz kiedys to napisal... teraz pisze ja. Jesli myslicie ze pozwolimy wam dokladnie sobie opisywac jak sie masturbujecie, to grubo sie mylicie. Od tego macie wyobraznie... Nie zapominajmy ze jest to forum dla dzieci i mlodszej mlodziezy i takie rzeczy nie powinny sie na nim znajdowac. Jednym z powodow dla ktorego zablokowane byly watki o masturbacji jest wlasnie ten, ze zaczeliscie przekraczac granice dobrego smaku. Jesli macie ochote rozmawiac na takie rzeczy to piszcie do siebie prywatnie Smile TU SA DZIECI...

Nie ma zlej mlodziezy, sa tylko zli wychowawcy...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 02 Maj, 2003 15:03   

No Nemeia - i o to mi chodziło Cool
Powrót do góry
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pią 02 Maj, 2003 17:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dołączam się do prośby KleO i zarazem zgadzam się z Deg i Nemeia. Racja na to forum wchodzą dzieci. Ale tak swoją drogą bardzo denerwują mnie ci, którzy potrafią napisać poraz 10-ty zakazaną wiadomość !
Do tych, którzy tak robią: Exclamation Wstydźcie się !!!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Odpowiedz do tematu