| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
zaskórniki
Autor Wiadomość
Villemo
Gość
PostWysłany: Pią 15 Sie, 2003 23:51   zaskórniki

Cześć!
Mam na nosie i troszkę na brodzie czarne kropeczki, chyba zaskórniki. Czy znacie jakiś sposób na pozbycie się ich?
pliiis Podskakuję
Przejdź na dół
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 16 Sie, 2003 12:51   zaskórniki Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Czarne kropeczki top raczej wągry a nie zaskórniki...już o tym pisaliśmy zajżyj tu:
http://dzieci.best.pl/forum/viewtopic.php?t=1070

Numer Gadu-Gadu
730730
sandra
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sob 16 Sie, 2003 16:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Flower bardzo dobre sa takie plasterki krore sie nakleja na nos Flower

Nicky1
Gość
PostWysłany: Nie 08 Sie, 2004 16:34   

--------------------------------------------------------------------------------

Wągry sa to takie małe czarne kropeczki jest ich najwięcej na brodzie i nosie. Nie powinno ich sie samemu wyciskac. Można je tylko rozmnożyć. NA twarzy znajdują sie malutkie dziureczki widoczne pod lupą sa to PORY. Gdy pory zatyka bród tworzą sie zczarne kropki tzn WĄGRY. Wągry można usunąc u kosmetyczki. Ona smaruje ci twarz róznymi masciami. potem dokłądnie zdezynfeokawanymi narzędzami wyciska wągry. Nie można tego robić samemu bo moga zostać blizny. Zanim sie wyciśnie wągry powinno sie otworzyć pory a potem je zamknąc a może robić to tylko kosmetyczka za pomocą masci i pary. Odpowiednio gorącą parą z olejkami otwiera je a potem zamyka...prądowniczką...jest to specjalne urządzenie które tak jakby razi prądem ale tylko leciutko...jest to troche nieprzyjemne ale bezbolesne. Gdy bisz sie isc do kosmetyczki możesz kupić w aptece specjalne plastry któe namacza sie woda nakleja na wągry czeka 15-25 minut i potem odrywa na plastrze zostają pionowo stojące kreseczki (czarne) czyli te wągry ale żeby plaster mógł je wyciągnąc wągry musza być dośc duże. Najlepiej jest zapobiegac zanim sie one pojawią. Do tego celu trzeba być często twarz i uzywac odpowiednich kremów i toników.

NIck
Powrót do góry
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 09 Sie, 2004 20:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nicky1 napisał/a:
--------------------------------------------------------------------------------

Wągry sa to takie małe czarne kropeczki jest ich najwięcej na brodzie i nosie. Nie powinno ich sie samemu wyciskac. Można je tylko rozmnożyć. NA twarzy znajdują sie malutkie dziureczki widoczne pod lupą sa to PORY. Gdy pory zatyka bród tworzą sie zczarne kropki tzn WĄGRY. Wągry można usunąc u kosmetyczki. Ona smaruje ci twarz róznymi masciami. potem dokłądnie zdezynfeokawanymi narzędzami wyciska wągry. Nie można tego robić samemu bo moga zostać blizny. Zanim sie wyciśnie wągry powinno sie otworzyć pory a potem je zamknąc a może robić to tylko kosmetyczka za pomocą masci i pary. Odpowiednio gorącą parą z olejkami otwiera je a potem zamyka...prądowniczką...jest to specjalne urządzenie które tak jakby razi prądem ale tylko leciutko...jest to troche nieprzyjemne ale bezbolesne. Gdy bisz sie isc do kosmetyczki możesz kupić w aptece specjalne plastry któe namacza sie woda nakleja na wągry czeka 15-25 minut i potem odrywa na plastrze zostają pionowo stojące kreseczki (czarne) czyli te wągry ale żeby plaster mógł je wyciągnąc wągry musza być dośc duże. Najlepiej jest zapobiegac zanim sie one pojawią. Do tego celu trzeba być często twarz i uzywac odpowiednich kremów i toników.

NIck

Ej sorry ale co ty se robisz? Nie jestem ślepa...Raczej kopiowanie cudnych postów nie jest OK. IDENTYCZNY post napisałam już dawno, dawno temu tutaj: http://dzieci.best.pl/forum/viewtopic.php?t=1070 Mogłaś napisać coś od siebie a nie ściągac cudzepomysły...nie podoba mi się to Evil or Very Mad

Numer Gadu-Gadu
730730
PuśQa Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Pon 09 Sie, 2004 21:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No własnie Nicky1 co Ty se robisz:| no i co ci to da że se skopiujesz ? ? ? Myślisz , że będziesz miał wyzszy poziom za to ? że kopiujesz kogoś wypowiedzi . Wiem , że Gościówa fajnie pisze i duzo i na temat ale tak sie nie baw :> Mad

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Odpowiedz do tematu