Cześć
Mam na imie Ola i mam 12 lat,zakochałam sie w pewnym chłopaku z mojej klasy.Wstydze mu powiedzieś , że go Kocham.I nie wiem czy on mnie kocha.Co mam zrobić pomóżcie. :love2: :love2: :love2: :love6:
Nom poważna sprawa..Ja też tak miałam wysłałam mu walentynki spojrzenia itp..4 lata nic..potem juz myslałam ze coś z tego będzie ale znowu prysło ale ... się odkochałam...4 lata uf...udręka naprawde..Ja radze ci z nim pogadac jezeli on ma gg i ty to wiesz przez gg mozesz wysłać mu maila lub list , bo jeśli on coś do ciebie czuje ty do niego to tak będziecie czekać i czekać bo on mysli ze ty zrobisz pierwszy krok a ty , że on.. No ja już za ciebie jemu tego nie powiem niestety ale trzymaj sie i powodzenia zycze a jak cos to szczesliwej miłosci ehe
_________________ Siemaneczqo
W czymŚ pomóc ? Proszę bardzo :]]
Tavion Gość
Wysłany: Wto 10 Sie, 2004 08:47
PuśQa - najlepiej bezpośrednio - jak z klasy to się do niego przejdź... albo w szkole możesz mu dawać jakieś 'sygnały'
Pusqa oj wspolczuje ;p 4 lata ... Tavion co ma mi dzialac ? Pusqa czesc. .. Wybaczcie ze neiwiem o co chodzi ani nic . Naszczescie juz mam kompa :] .
Aren -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 10 Sie, 2004 11:12 ...
Na początku zbliż się do niego jako do przyjaciela a gdy poczujesz że się już nawzajem lubicie później mozesz z nim pogadać od rzeczy np. ma on na imię Piotrek więc: Ej piotrek poczekaj , zapraszam cię na loda pójdziesz ze mną? A więc teraz ci powiem oco mi chodzi, chcę z tobą chodzić bo cię kocham!! powiedz tak lub nie. TAK!!
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Wto 10 Sie, 2004 15:19 Re: ...
Aren napisał/a:
np. ma on na imię Piotrek więc: Ej piotrek poczekaj , zapraszam cię na loda pójdziesz ze mną? A więc teraz ci powiem oco mi chodzi, chcę z tobą chodzić bo cię kocham!! powiedz tak lub nie. TAK!!
Wspaniały sposób na odstraszenie chłopaka.
Oluniak-w tym wieku rzadko zdarza się prawdziwe zakochanie. Ja narazie zrobiłabym sobie w nim qmpla. Nie narzucaj mu się od razu tekstami typu "Eeeeej! KOCHAM CIĘ!", bo na 99,9% przestanie się do Ciebie odzywać.
P.S. Po co tworzysz dwa identyczne tematy?