| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
zarabianie kasy przez maile (czy ktoś coś wie)
Autor Wiadomość
Anulkaa Płeć:Kobieta

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Nie 08 Sie, 2004 16:43   zarabianie kasy przez maile (czy ktoś coś wie) Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Oststnoi przez przypadek w padłam na stronkę o pracy przez internet polega ona na tym żeby odbierac poczte i klikać na linki lub cos w tym rodzaju no ale głownie chodzi o maile z jedem mail zarabia sie iles tam kasy no i to ma sie na internetowym koncie a potem kiedy sie chce to mozna przelać na konto bankowe tylko że nie wiem czy to jest bezpieczne bo trzeba podac swoje dane i numer konta bankowego albo stworzyc własne przez internet dlatego nie jestem pewna czy to ptawda czy tylko pic może ktoś z was spotkała sie kiedys z takim czyms i wie troche wiecej na ten temat niż ja prosze pilnie o odpowiedx z góry dziekuję
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
1602149
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 08 Sie, 2004 21:18   

Z tego co często słysze to jest niezły pic i nie jest to polecana forma zarobku...
Powrót do góry
nie podam. Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pon 09 Sie, 2004 09:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Anuulkaa
Jak bys chciała wiedzieć to raz na rok przychodzi Ci tylko 1 e-mail
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
398724821
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 09 Sie, 2004 20:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja obecnie jestem zapisana do dwóch takich firm:Polskie Centrum Reklamy i Bank Macieja. Uważam że ze wszystkich polskich firm te sa naklepsze, sa one bardzo znane i wiarygodne i dlatego nie musisz sie bać podawac im swojego numeru konta bankoweg itp. Jeszcze nie wiem czy to działa bo zapisałmam się jakis miesiąc temu i narazie niewiele zarobilam ale mój brat kiedys siedział w takich firmach tylko ze zagranicznyh i od czasu do czasu cos tam zrabiał...dwa razy mu chyba wypłacili pieniądze ale zagranicznych firm nie polecam bo trudno jest zrozumiec regulamin itp. Niektóre zagraniczne firmy sa naparwde dobre i rzeczywiscie mozna zarabiac..ale polskie..hm..czy ja wiem....zalezy do jakiej sie zapiszesz bo do mnie przychodzi z jednej firmy około 4-5 emaili dziennie i na stronie jest około 2-3 płatne linki i kazdy jest praktycznie po 1-2 grosze wievc raczej te piseniądze mozesz zbierac sobie do konca swiata zanim uzbierasz minimu ktore w wiekszosci firmach wynosi 30-40 zł do wypłacenia....ja tak sie zapisałam zeby zonbaczyc ale wątpie czy to działa..ale co ci szkodzi spóbować?
Jakbys chciała chodziaz niepolecam tegoi typ[u zarobków to masz tu linki do tych dwóch firm w których ja jestem:
http://www.centrumreklamy.com/index.php?refid=3801 - za samo zapisanie się dostajesz 1,50 zł.
http://bankmacieja.com/pages/index.php?refid=anzk -tu tez za zapis dostajesz 1,50 zł.

Numer Gadu-Gadu
730730
Kamix Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 10 Sie, 2004 11:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

W polskich firmach mozna sprobowac w takich jak PCR ale w zagranicznych nie ma co, kupa e-maili, a jak przyjdzie co do czego, to kasy nie wyplaca Evil or Very Mad

Numer Gadu-Gadu
3259633
Anulkaaa
Gość
PostWysłany: Wto 10 Sie, 2004 12:52   

a mam jeszcze jedno pytanko czy wy zrobiliście sobie swoje nowe konto np. w izzybanku czy podaliście swoich rodziców i czy były na nim pieniądze bo moje mam nie chec podać swojego konta...
Powrót do góry
Kamix Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 10 Sie, 2004 16:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jesli chodzi o te konta to sporo zamieszania z nimi, wiekszosc firm zagraniczynych ktore placi za czytanie maili i ogladanie reklam przelewa pieniazki na konto e-gold to takie internetowe konto ktorego zalozenie i utrzymanie nic nie kosztuje, pozniej masz tam pieniazki w formie zlota srebra itp. musisz je zamiecnic w kantorze e-gold i wtedy jakos wyplacic, nie polecam takiej formy zarobku, wiekszosc firm to oszustwo !!! ale sprobowac zawsze mozna Smile

Numer Gadu-Gadu
3259633
Odpowiedz do tematu