Wysłany: Nie 08 Sie, 2004 16:43 zarabianie kasy przez maile (czy ktoś coś wie)
Oststnoi przez przypadek w padłam na stronkę o pracy przez internet polega ona na tym żeby odbierac poczte i klikać na linki lub cos w tym rodzaju no ale głownie chodzi o maile z jedem mail zarabia sie iles tam kasy no i to ma sie na internetowym koncie a potem kiedy sie chce to mozna przelać na konto bankowe tylko że nie wiem czy to jest bezpieczne bo trzeba podac swoje dane i numer konta bankowego albo stworzyc własne przez internet dlatego nie jestem pewna czy to ptawda czy tylko pic może ktoś z was spotkała sie kiedys z takim czyms i wie troche wiecej na ten temat niż ja prosze pilnie o odpowiedx z góry dziekuję
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 08 Sie, 2004 21:18
Z tego co często słysze to jest niezły pic i nie jest to polecana forma zarobku...
Ja obecnie jestem zapisana do dwóch takich firm:Polskie Centrum Reklamy i Bank Macieja. Uważam że ze wszystkich polskich firm te sa naklepsze, sa one bardzo znane i wiarygodne i dlatego nie musisz sie bać podawac im swojego numeru konta bankoweg itp. Jeszcze nie wiem czy to działa bo zapisałmam się jakis miesiąc temu i narazie niewiele zarobilam ale mój brat kiedys siedział w takich firmach tylko ze zagranicznyh i od czasu do czasu cos tam zrabiał...dwa razy mu chyba wypłacili pieniądze ale zagranicznych firm nie polecam bo trudno jest zrozumiec regulamin itp. Niektóre zagraniczne firmy sa naparwde dobre i rzeczywiscie mozna zarabiac..ale polskie..hm..czy ja wiem....zalezy do jakiej sie zapiszesz bo do mnie przychodzi z jednej firmy około 4-5 emaili dziennie i na stronie jest około 2-3 płatne linki i kazdy jest praktycznie po 1-2 grosze wievc raczej te piseniądze mozesz zbierac sobie do konca swiata zanim uzbierasz minimu ktore w wiekszosci firmach wynosi 30-40 zł do wypłacenia....ja tak sie zapisałam zeby zonbaczyc ale wątpie czy to działa..ale co ci szkodzi spóbować?
Jakbys chciała chodziaz niepolecam tegoi typ[u zarobków to masz tu linki do tych dwóch firm w których ja jestem:
http://www.centrumreklamy.com/index.php?refid=3801 - za samo zapisanie się dostajesz 1,50 zł.
http://bankmacieja.com/pages/index.php?refid=anzk -tu tez za zapis dostajesz 1,50 zł.
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."
W polskich firmach mozna sprobowac w takich jak PCR ale w zagranicznych nie ma co, kupa e-maili, a jak przyjdzie co do czego, to kasy nie wyplaca
jesli chodzi o te konta to sporo zamieszania z nimi, wiekszosc firm zagraniczynych ktore placi za czytanie maili i ogladanie reklam przelewa pieniazki na konto e-gold to takie internetowe konto ktorego zalozenie i utrzymanie nic nie kosztuje, pozniej masz tam pieniazki w formie zlota srebra itp. musisz je zamiecnic w kantorze e-gold i wtedy jakos wyplacic, nie polecam takiej formy zarobku, wiekszosc firm to oszustwo !!! ale sprobowac zawsze mozna