Czesc Mam na imię Aga.mam problem,bo zakochałam sie w chlopaku starszym o 5 lat
zawsze gdy go widze serce bije mi szybciej.on chyba tez cos do mnie czuje powiedziałam o tym przyjaciolce i ona stwierdzila ze nic z tej mojej milosci nie wyjdzie czy to prawda??
pomozcie mi ! :love2: !
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Pon 09 Sie, 2004 20:40
no czy wyjdzie cyz nie wyjdzie to zależy tylko i wyłącznie od Was dwojga, ważną rolę w tym miejscu spełnia też to ile macie lat np. jeśli ty 12 a on 17 to raczej nic z tego (przynajmniej moim zdaniem) ale jeżeli jestes już, np. 2 czy 3 lata starsza to zawsze wszystko jest możliwe. Jeżeli znasz go dobrze to moe porozmawiaj z nim jeżeli czujesz że coś do Ciebie czuje, jednak hm... nie będę tego pisała tutaj odezwij się do mnie na gg-2891618 jeśli chcesz porozmawiać, może Ci pomoge..
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Hm...a zależy skąd wiesz ze jest w tobie tez zakochany...bo wiesz patrzec sie na ciebie moze i gadać każdy jakie robi gesty ?? i ty je uwazasz za zakochanie?? i własnie zależy jak panienka_wierzba powiedziala ile masz lat ...
_________________ Siemaneczqo
W czymŚ pomóc ? Proszę bardzo :]]