Boshe .. Normalnie chorzy ;p;p;p . Szczerze mowiac nigdy nic do nosa nie wciagalam itp ... Tas.. naprawde daje skutki ? :p . Bo ja od niedawna mam katar .. Moze mi sie przyda ?
. Wiesz co .. Dzisiaj do mnei kuzynka przyjezdza .. i wyprobuje to na niej . Ona lubi teki doswaidczenia Moze kiedys jak bedzie mi sie nudzilo to sprawdze
haha... ja dostałam dwa pudełeczka tabaki od brata- najczęścej to daje powochać znajomym, choć wiecie, że jak mam katar- to mi pomaga:)
a co do zozoli - to z zozoli jeszcze nie ciągnełam, ale z cukierków musujących- JAZDA!
Tak jakbyś miał wymiotować ale tak fajnie przyjemnie... i ta pianka w nosie:) ale ogólnie to ja tak nierbie;> czasem mam odchyły i schizy:)
a ja wiem po co? wiesz, fajny jest zozolowy mus, ale to nic nazdwyczajnego:P najlepiej nie wciagac do konca, tylko tak lekko,a potem wysmarkac;P pianke.. hahaha
Tavion Gość
Wysłany: Sob 14 Sie, 2004 10:18
Mała napisał/a:
a ja wiem po co? wiesz, fajny jest zozolowy mus, ale to nic nazdwyczajnego:P najlepiej nie wciagac do konca, tylko tak lekko,a potem wysmarkac;P pianke.. hahaha
Może mi ktoś wytłumaczyć po co wciągać oranżadkę z ZoZoli? O czymś takim nigdy nie słyszałam XD
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Nie 15 Sie, 2004 13:10
A ja kiedyś z moją siostrą brałam takie witaminy(takie małe,żółte tabletki). Moja siostra wzięła jedną i włożyła sobie do nosa. Jednak ona w przeciwieństwie do Was nie ma miłych wspomnień.
Nie próbujcie tego w domu .
A ja się przyznam, że lubię wąchać lakier i farbę... tzn. nie jakoś nałogowo, ale jak np. przed jakąś imprezę lakieruje sobie paznokcie, albo ostatnio malowałam beczki, drągi itd(przeszkody westernowe do ćwiczeń przed zawodami:P) to wtedy...Ale i tak nie poczułam bo ja mam jakoś mało rozwinięty ten zmysł (albo wiecznie mam katar? )
pozdrawiam
_________________ Patataj...
Luka - tęsknie za Tobą konisiu...
grz3c Gość
Wysłany: Pon 30 Sie, 2004 18:09
ja tak robilem z ziarnem owsa które rozdrabnialem.