_________________ dawno mnie nie było ale już jestem i zaczynam działać
łoł ile tu sie zmieniło (na lepsze oczywiście =] )
Gość
Wysłany: Sob 07 Sie, 2004 22:07
Przestancie z tym, bo normalnie sie przestraszyłam, ze ktos o mnie znów głupia plotke puścil(ostatnio po gg mojej klasy krązyła plotka ze w ciązy jestem) i az sie wylogowałam, zeby zobaczyć jak to z tmyi nicami jest. Prosze pozmienajcie podpisy bo jakoś tak nie pewnie sie czuje jakbyscie wszyscy sie na mnie zmówili
Pomogła: 39 razy Dołączyła: 25 Wrz 2003 Posty: 2010
Wysłany: Pią 13 Sie, 2004 19:19
no więc [you] temat był zdeczko inny ale to szczegół...co do tematu to myśle że nie powinno się spotykać przez inteent a wiecie czemu? z jednym chłopakiem świetnie gada mi sie z nim na żywca a przez gadu jakoś sie tam rozmowa nie klei więc to samo może być w przeciwnym razie. Ktoś może świetnie gadać przez neta a tak naprawde jak widzi osobe to nie wie co powiedzieć. Pozatym wiele osób wystawia inne osoby dla zabawy. Ja sie umówiłam kiedyś z jednym takim ale bałam sie przyjść wiec w końcu do niego zazdzwoniłam ale miał bardzo nieprzyjemny i jakiś taki anemiczny głos więc nie przyszłam. No cuz ja nie preferuje tego typu spotkań [you]