| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Waga ciała.....
Autor Wiadomość
Gość
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Czw 12 Sie, 2004 14:52   Waga ciała.....

Proszę was bardzo o pomoc ile powinna wazyć poprwnie 15 letnia dziewczyna....??.....proszę was o pomoc bo moja kolezanka jest zniechęcona z zycia....POMÓŻCIE...
Przejdź na dół
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 12 Sie, 2004 15:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zależy od budowy ciała . . . Ale gdzies ok .. 60 ... 70 kg Wink . Napisz jaką Twoja kolezanka ma budowe ciała . . .
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
_szyszka Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Czw 12 Sie, 2004 18:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie zawsze trzeba tyle warzyć a na pewno nie tak samo. Ale bardzo duzo zalęzy od wzrostu . Jeżeli jestes wysok a/i To najlepiej jak ważysz więcej niż wskazuje zwykła waga niezależna od wzrostu...Twoja koleżanka jeśli ma 15 lat i około 162 centymetrów to powinna ważyć tak mniej więcej 56 kilogramów . To zapamiętane porady z różnych książek, poradników i własnej nauki Wink
Powrót do góry
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 14 Sie, 2004 12:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To zalezy głównie od wzrotu ale jakoś ponad 50 kg..okło 54-56kg...tak mysle

Numer Gadu-Gadu
730730
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 14 Sie, 2004 12:45   

Na różnych stronach jest program do obliczania idealnej wagi ciała. podajesz wzrost i wagę i pokazuje ci czy masz nadwagę czy niedowagę czy idealną wagę. Ja np. mam idealną agę co do ciała na 172 cm 61 kg. Może w dzisiejszych czasach nie jestem posągową pieknością, bo nie głodzę się żeby wyglądac jak anorektyczka, ale się cieszę z tego jaka jestem.
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sob 14 Sie, 2004 15:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To też zależy od wzrostu ale przeciętnie ok. 55-60 kg. Jeśli będzie trochę więcej to też nic się nie stanie...Ile ma wzrostu Twoja koleżanka?

Gość
Gość
PostWysłany: Sob 14 Sie, 2004 19:22   

A ile powinna ważyć i mierzyć 12-latka?
Powrót do góry
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 14 Sie, 2004 20:16   

Malvina napisał/a:
Zależy od budowy ciała . . . Ale gdzies ok .. 60 ... 70 kg Wink . Napisz jaką Twoja kolezanka ma budowe ciała . . .

Nie przesadzaj. Tyle to waży facet. Nawet w wieku 19 lat, a wygląda jak widelec...
Dziewczyna w wieku 15 lat, powinna ważyć od 54 do 56 kg. Tyle wystarczy, a jeśli miałaby ważyć od 60 do 70 kg, to by była gruba. Moja sąsiadka waży 70 kg i jest gruba.
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sob 14 Sie, 2004 20:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Przeciętnie 12-latka mierzy ok. 153 i waży ok. 37-40 kg. Jeśli u Ciebie tak jest to wszystko w porządku.

elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 14 Sie, 2004 21:07   

KleO napisał/a:
Malvina napisał/a:

Nie przesadzaj. Tyle to waży facet. Nawet w wieku 19 lat, a wygląda jak widelec...
Dziewczyna w wieku 15 lat, powinna ważyć od 54 do 56 kg. Tyle wystarczy, a jeśli miałaby ważyć od 60 do 70 kg, to by była gruba.

Proszę........ to zależy od wzrostu (ważę 61kg, 172cm) kobieto, bo dostanę kompeksów Wink
Powrót do góry
Blandzia Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 21 Sie, 2004 15:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

elfkaNenar napisał/a:
KleO napisał/a:
Malvina napisał/a:

Dziewczyna w wieku 15 lat, powinna ważyć od 54 do 56 kg. Tyle wystarczy, a jeśli miałaby ważyć od 60 do 70 kg, to by była gruba.

Proszę........ to zależy od wzrostu (ważę 61kg, 172cm) kobieto, bo dostanę kompeksów Wink

Najprosciej od wzrostu odjąć 110 w wypatku kobiety, lub 100 w wypadku mezczyzny
KObieta:
np: 170-60kg
Mezczyzna
np.180-80kg.

Ale jesli uprawia sie sprty do ze wzgledu na miesnie waga ciala jest wieksza. No chyba ze ma sie nadwage...

http://wszystkie-kolory-teczy.blog.onet.pl/ -****
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3006137
Odpowiedz do tematu