Proszę was bardzo o pomoc ile powinna wazyć poprwnie 15 letnia dziewczyna....??.....proszę was o pomoc bo moja kolezanka jest zniechęcona z zycia....POMÓŻCIE...
Nie zawsze trzeba tyle warzyć a na pewno nie tak samo. Ale bardzo duzo zalęzy od wzrostu . Jeżeli jestes wysok a/i To najlepiej jak ważysz więcej niż wskazuje zwykła waga niezależna od wzrostu...Twoja koleżanka jeśli ma 15 lat i około 162 centymetrów to powinna ważyć tak mniej więcej 56 kilogramów . To zapamiętane porady z różnych książek, poradników i własnej nauki
To zalezy głównie od wzrotu ale jakoś ponad 50 kg..okło 54-56kg...tak mysle
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 14 Sie, 2004 12:45
Na różnych stronach jest program do obliczania idealnej wagi ciała. podajesz wzrost i wagę i pokazuje ci czy masz nadwagę czy niedowagę czy idealną wagę. Ja np. mam idealną agę co do ciała na 172 cm 61 kg. Może w dzisiejszych czasach nie jestem posągową pieknością, bo nie głodzę się żeby wyglądac jak anorektyczka, ale się cieszę z tego jaka jestem.
Zależy od budowy ciała . . . Ale gdzies ok .. 60 ... 70 kg . Napisz jaką Twoja kolezanka ma budowe ciała . . .
Nie przesadzaj. Tyle to waży facet. Nawet w wieku 19 lat, a wygląda jak widelec...
Dziewczyna w wieku 15 lat, powinna ważyć od 54 do 56 kg. Tyle wystarczy, a jeśli miałaby ważyć od 60 do 70 kg, to by była gruba. Moja sąsiadka waży 70 kg i jest gruba.
Zależy od budowy ciała . . . Ale gdzies ok .. 60 ... 70 kg . Napisz jaką Twoja kolezanka ma budowe ciała . . .
Nie przesadzaj. Tyle to waży facet. Nawet w wieku 19 lat, a wygląda jak widelec...
Dziewczyna w wieku 15 lat, powinna ważyć od 54 do 56 kg. Tyle wystarczy, a jeśli miałaby ważyć od 60 do 70 kg, to by była gruba.
Proszę........ to zależy od wzrostu (ważę 61kg, 172cm) kobieto, bo dostanę kompeksów
Dziewczyna w wieku 15 lat, powinna ważyć od 54 do 56 kg. Tyle wystarczy, a jeśli miałaby ważyć od 60 do 70 kg, to by była gruba.
Proszę........ to zależy od wzrostu (ważę 61kg, 172cm) kobieto, bo dostanę kompeksów
Najprosciej od wzrostu odjąć 110 w wypatku kobiety, lub 100 w wypadku mezczyzny
KObieta:
np: 170-60kg
Mezczyzna
np.180-80kg.
Ale jesli uprawia sie sprty do ze wzgledu na miesnie waga ciala jest wieksza. No chyba ze ma sie nadwage...