Wysłany: Wto 10 Sie, 2004 19:52 Czy moge w tym wieku ?
Nio a wiec mam taki problemik .. Cierpie na bezsennosc .. Raz w nocy meczylam sie az 5 h z zasnieciem ... :( To bylo okropne ! . I mam pytanie ... Czy moge w tym wieku brac takie tabletki na bezsennosc ?
Wspolczuje Ci ... Mam to samo . Ja to olewam ... Moze to mam w genach ? Niewiem , i nie znam sie na tym ... Moze ktos mądrzejszy niz ja odpowie Ci na te pytanie
WŁASCIWIE TO ZALEŻY JEKIE TABLETKI
jeżeli chodzi o hormonalne tj.melatonina(hormon odpowiedzialny za sen) to na 90% jestem pewien że raczej nie powinnaś
co do ziołowych to czemu nie na 200% tak
PS
powinnaś się upewnić że nie jest to na tle nerwowym bo taka też może być tego przyczyna
_________________ dawno mnie nie było ale już jestem i zaczynam działać
łoł ile tu sie zmieniło (na lepsze oczywiście =] )
PS
powinnaś się upewnić że nie jest to na tle nerwowym bo taka też może być tego przyczyna
Jak ona moze sie upewnic ?
Najlepiej iśc od lekrza a on przpiesze odpowiednie tabletki dostosowane do wieku tak żeby nie szkodziły-najlepiej ziołowe. Polecam wieczorem puścić sobie cichutko muzykę jakomś pokojną albo telewizje..mojemu tacie to o dziwo pomaga...
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Nie 15 Sie, 2004 13:25
Tak,ziołowe tabletki mogłabyś wypróbować. Nie rozumiem tylko,dlaczego w takim wieku mozesz nawet 5 godzin nie spać? Koniecznie powiedz o tym mamie. Tak nie powinno być.
PS
Jak ona moze sie upewnic ?
W bardzo prosty sposób. Trzeba spojrzeć, czy ta bezsenność szczególnie jest odczuwalna, gdy np. następnego dnia ma się klasóweczkę. Jeśli tak to mamy odpowiedź
_________________ Zapraszam na moje nowe Forum: kolej, podróżni, Mazowsze. (adres w przycisku www)