Czy ktoś słyszał tę piosenkę (B.Spears)????Jeśli tak,to co o niej sądzicie????JA JĄ UWIELBIAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mogłabym jej słuchać dniami i nocami!!!!!!!!!!!!!!! Jest taka ładna i delikatna....A co sądzicie o teledysku?(jak ktoś widział )
Ja tam lubię tę piosenkę .. ;p . Fajna .. Ale cały czas bym jej nie mogła sluchac bo smutna bym chodziła . Teledysk ? Hm ... niewiem o co w nim chodzi ale spok ;p . Topi sie w wannie tam ją wiozą do szpitala .. a potem na koniec wynurza sie z wanny . Dziwne ... :]
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 12 Sie, 2004 11:27
Nie przepadam za ta piosenką, za tą piosenkarką, a teledysk mawet mógłby być gdyby nie motyw biegnącej Britney w białej koszuli. To mnie totalnie rozwaliło.
Lubię nawet ta piosenkę...ogólnie nie przepadam za Britney ale ta piosenka ujdzie..a teledysk jest troche dziwny ale nawet OK. A tak wogóle to chyba Everytime a nie Evrytime
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."
Nena -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 14 Sie, 2004 21:12
Nie, nie, nie.
Piosenka. Na poczatku jest ok, kiedy Britney spiewa krótkie sylaby. Ale potem jak zaczyna przedluzac, slychac ten jej jek... Boze, czy wszyscy zapomnieli, ze ona NIE UMIE spiewac? A teledysk? Jest bez sensu. Czytalam gdzies, ze rozciete zyly to efekt walki z tamtym chlopakiem. Taa... walki. Chloptys jednynie ja obial... a ona go odepchnela. Hmmm...
Boze, czy wszyscy zapomnieli, ze ona NIE UMIE spiewac?
Nie zgadzam sie z Tobą !!! . Jakby nie umiala spiewac to nikt by jej nie docenił . Myslisz że dlaczego jest taką gwiazdą ? ! Tak o sobie napewno by nie była ... No troche dlatego ze jest niezłą laską , ale spiewac tez UMIE !
Wysłany: Nie 15 Sie, 2004 12:59
Nena napisał/a:
Chloptys jednynie ja obial... a ona go odepchnela. Hmmm...
Nie słyszałaś, że on ją trafił wazonem? Czy tam poleciały na nią dopadki wazonu... tak bynajniej gdzieś pisało
Pomogła: 45 razy Dołączyła: 19 Kwi 2004 Posty: 2212
Wysłany: Nie 15 Sie, 2004 18:18
Cze! Ja za Britney Spears nie przepadam...
Idda mogę ci dać tekst piosenki Everytime po angielsku i przetłumaczony po polsku. Chcesz lub Chcecie??????
Nena -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 15 Sie, 2004 20:40
Cóz, w teledysku tak nie bylo.
Wysłany: Nie 15 Sie, 2004 22:42
Nena napisał/a:
Cóz, w teledysku tak nie bylo.
Moja wypowiedź była w 100% sarkastyczna
Nena -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 16 Sie, 2004 12:28
Aaa... Bo w takich Bravach to pisza tez bzdury o artystach, chociazby na temat tego teledysku to, ze mial on wygladac tak, ze Britney lezy w wannie a obok niej puste pudelko po tablektach. Hmm... ja z bardziej wirygodnego zrodla slyszalam, ale w tym teledysku ona miala podcinac sobie zyly, a nie lykac tabletki. Moze po prostu jej zyla pekla ze stresu i tyle.
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Pon 16 Sie, 2004 18:27
lol =P a ja słyszałam też że ona miała właśnie popełnić samobójstwo ale jakiś tam agent powiedzial ze to będzie zły p;rzykład dla dzieci i młodzieży i zrobili w końcu tak że niby skaleczyła się w wanie =/ a britney nie lubie, jednak ta piosenka jest chyba najlepsza ze wszystkiego tego co kiedykolwiek zaśpiewała...
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Pon 16 Sie, 2004 21:28
Zakłamane pisemko zewcząt promujące modę hh-powską i skejciarską =P takie przynajmniej moje zdanie, ale przynajmniej sie pośmiac idzie jak sie te artykuly czyta
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..