| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Evrytime
Autor Wiadomość
Idda Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Sro 11 Sie, 2004 21:36   Evrytime Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Czy ktoś słyszał tę piosenkę (B.Spears)????Jeśli tak,to co o niej sądzicie????JA JĄ UWIELBIAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mogłabym jej słuchać dniami i nocami!!!!!!!!!!!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy Jest taka ładna i delikatna....A co sądzicie o teledysku?(jak ktoś widział Very Happy )
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
1868191
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 11 Sie, 2004 22:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja tam lubię tę piosenkę .. ;p . Fajna .. Ale cały czas bym jej nie mogła sluchac bo smutna bym chodziła biggrin . Teledysk ? Hm ... niewiem o co w nim chodzi ale spok ;p . Topi sie w wannie tam ją wiozą do szpitala .. Razz a potem na koniec wynurza sie z wanny biggrin . Dziwne ... :]
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 12 Sie, 2004 11:27   

Nie przepadam za ta piosenką, za tą piosenkarką, a teledysk mawet mógłby być gdyby nie motyw biegnącej Britney w białej koszuli. To mnie totalnie rozwaliło.
Powrót do góry
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 14 Sie, 2004 12:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Lubię nawet ta piosenkę...ogólnie nie przepadam za Britney ale ta piosenka ujdzie..a teledysk jest troche dziwny ale nawet OK. A tak wogóle to chyba Everytime a nie Evrytime Smile

Numer Gadu-Gadu
730730
Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 14 Sie, 2004 21:12   

Nie, nie, nie.
Piosenka. Na poczatku jest ok, kiedy Britney spiewa krótkie sylaby. Ale potem jak zaczyna przedluzac, slychac ten jej jek... Boze, czy wszyscy zapomnieli, ze ona NIE UMIE spiewac? A teledysk? Jest bez sensu. Czytalam gdzies, ze rozciete zyly to efekt walki z tamtym chlopakiem. Taa... walki. Chloptys jednynie ja obial... a ona go odepchnela. Hmmm...
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 14 Sie, 2004 22:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nena napisał/a:
Boze, czy wszyscy zapomnieli, ze ona NIE UMIE spiewac?

Nie zgadzam sie z Tobą !!! . Jakby nie umiala spiewac to nikt by jej nie docenił . Myslisz że dlaczego jest taką gwiazdą ? ! Tak o sobie napewno by nie była ... No troche dlatego ze jest niezłą laską biggrin , ale spiewac tez UMIE !
Powrót do góry
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 15 Sie, 2004 12:59   

Nena napisał/a:
Chloptys jednynie ja obial... a ona go odepchnela. Hmmm...
Nie słyszałaś, że on ją trafił wazonem? Czy tam poleciały na nią dopadki wazonu... tak bynajniej gdzieś pisało
Powrót do góry
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

Pomogła: 45 razy
PostWysłany: Nie 15 Sie, 2004 18:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cze! Ja za Britney Spears nie przepadam...
Idda mogę ci dać tekst piosenki Everytime po angielsku i przetłumaczony po polsku. Chcesz lub Chcecie??????
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 15 Sie, 2004 20:40   

Cóz, w teledysku tak nie bylo.
Powrót do góry
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 15 Sie, 2004 22:42   

Nena napisał/a:
Cóz, w teledysku tak nie bylo.

Moja wypowiedź była w 100% sarkastyczna Mr. Green
Powrót do góry
Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 16 Sie, 2004 12:28   

Aaa... Bo w takich Bravach to pisza tez bzdury o artystach, chociazby na temat tego teledysku to, ze mial on wygladac tak, ze Britney lezy w wannie a obok niej puste pudelko po tablektach. Hmm... ja z bardziej wirygodnego zrodla slyszalam, ale w tym teledysku ona miala podcinac sobie zyly, a nie lykac tabletki. Moze po prostu jej zyla pekla ze stresu i tyle.
Powrót do góry
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Pon 16 Sie, 2004 18:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

lol =P a ja słyszałam też że ona miała właśnie popełnić samobójstwo ale jakiś tam agent powiedzial ze to będzie zły p;rzykład dla dzieci i młodzieży i zrobili w końcu tak że niby skaleczyła się w wanie =/ a britney nie lubie, jednak ta piosenka jest chyba najlepsza ze wszystkiego tego co kiedykolwiek zaśpiewała...

Numer Gadu-Gadu
2891618
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 16 Sie, 2004 21:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nena napisał/a:
Aaa... Bo w takich Bravach to pisza tez bzdury o artystach.

Hm ... Dlaczego wy tak nie lubicie Brav'a ? . Co wam w nim nie pasuje ? :> . Ja tam lubię te gazete biggrin .
Powrót do góry
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Pon 16 Sie, 2004 21:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zakłamane pisemko zewcząt promujące modę hh-powską i skejciarską =P takie przynajmniej moje zdanie, ale przynajmniej sie pośmiac idzie jak sie te artykuly czyta

Numer Gadu-Gadu
2891618
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 16 Sie, 2004 21:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No coz ;D . Kazdy ma inne zdanie :>:> . A .. i dlaczego uwazasz ze jest "zakłamane " ? :>
Powrót do góry
Strona 1 z 3 Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu