co wazysz 37 kilo soory ale jakoś nie wierze W TYM WIEKU TO NIEMOŻLIWE
po.zd.ro
tina Gość
Wysłany: Wto 17 Sie, 2004 18:25
hehe jakoś mi sie nie chce wierzyć że ważysz 37 kilo hehe to ty chyba już kościotrupem jesteś a poza tym to przy tej wadze byłabyś w szpitalu hihihiihi
soory ale nie mogę sie powstrzymać od śmiechu .............................
DZIĘKI ZA WSZYSYKIE CENNE RADY I SERDECZNE POZDROWIENIA (NIE POZWALACIE MI TRACIĆ NADZIEJI) A TAK A PROPO TEJ WAGI TO WAŻE 37 KG (OD KOŃCA CZERWCA PRZYTYŁAM 7 KG
To wszystko wyjasnia..JESTES OKROPNIE CHUDA!!! Musisz jak najszybciej przytyć!! Szczupłe osoby dostaja później okres niz osoby "normalne" czy grube.
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."
Buśka Gość
Wysłany: Sro 18 Sie, 2004 10:52
kiedy ja ostatnio dużo przytyłam przed wakacjami ważyłam mniej a wcale nie jestem taka chud bo w pasie mam 65 cm. może nie jestem przy kości ale chć sie obrzeram i nigdy nie odchudzam to i tak nie moge przytyć HiHi taka przemiana materi u mnie ( co mam na to poradzią a oddżrzywiam sie dobrze
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 18 Sie, 2004 21:36
Malvina napisał/a:
Anonymous napisał/a:
ja dostałam okres jak miałam 13 lat a wydzieline śluzową miałam 2.5 roku jeśli nie dostaniesz okresu do 16 lat skonsultuj się z ginekologiem
He ? Wydzieline dostałas jak mialas 2 lata ? NAPEWNO NIE !
Nie rozumiesz tekstu? Ona napisała, że wydzielinę miała 2 lata i pół roku, a nie, że jak miała 2 lata i poł roku, to wtedy dostała wydzielinę.
Postaraj się zrozumieć tekst i nie pisać bezsensownych postów.
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Sro 18 Sie, 2004 22:02
Chodzi o to,że dostała wydzielinę na 2,5 roku przed pierwszym okresem
KleO napisał/a:
Ja też mam 1,5 roku wydzielinę i też nie mam miesiączki. Boję się, ze nie urosnę już po niej. Mam 146,5 cm wzrostu i mam 14 lat
Ale podobno 8 centymetrów się po miesiączce jeszcze rośnie, ale co to dla mnie te '8 centymetrów'
KleO nie przesadzaj! Jeszcze będziesz wysoką,zgrabną dziewczyną,zobaczysz! Nie ma określonej reguły,ile się urosnie,po prostu rośnie się wolniej. A taka niska to nie będziesz, znam kobiety(dorosłe, 25-letnie) co mają 155 i jakoś nikt uwagi na to nie zwraca a i bardzo fajne są
Wiesz mroweczka... moja mama ma 155cm, a np. mój brat ma 185cm. znowu moja siostra ma 165cm a mój tata 175cm. czyli jeśli już są takie schody, to ja powinnam mieć 145cm? Nie, nie, nie... ja już mam 155cm a mam dopiero 12 lat. A ty KleO strasznie niska jesteś... Ale spokojnie, jeszcze przegonisz innych.
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Pią 27 Sie, 2004 15:07
Wcale nie musi tak być. Twoja mama jest niska ale są też u Ciebie w rodzinie osoby wysokie. Prawdopodobnie będziesz miała coś około 165 tak jak siostra. A że masz dopiero 12 lat to na pewno jeszcze dużo urośniesz
Jeszcze urośniesz. I przerośniesz koleżanki. (prawie) napewno:). Moja siostra w podstawówce, była jedną z mniejszych, w gimnazjum była równa(miała tak, że chodziła do podstawówki, i jak miała iść do gimnazjum, to ta podstawówka się na gimnazjum przeżuciła, więc siostra miała tą samą klasę ) a teraz jak się spotyka z koleżankami które kiedyś były wysokie, przerosła je:] (ona poźniej zaczęła rosnąć, i później skończy, a koleżanki nagle urosłhy jak słupy, i stanęły) Sory że tak wszystko pomieszałam
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 21 Kwi 2003 Posty: 1093
Wysłany: Wto 31 Sie, 2004 12:40
Tak, z tym przerośnięciem innych, to się zgodzę
Też znam taki przypadek
Moja koleżanka w podstawówce, była najniższa, zdecydowanie.
Pod koniec 6 klasy zaczęła szybko rosnąć... teraz jesteśmy w 3 gimnazjum a ona jest najwyższą dziewczyną w klasie
Przerosła wszystkich
_________________ Tanie wino jest dobre, bo jest dobre i tanie.
Nikt Gość
Wysłany: Sro 01 Wrz, 2004 11:51 Nie martw się
Wolniej dorastasz. Ja też mam 153 cm wzrostu, niezbyt duży biust, ale mam okres (mam 12 lat). Ważę również 49 kilogramów. A ty? Bo czytałam, że trzeba osiągnąć wagę ok 47 kilo. I nie martw się, bo to już niedługo. Ja miałam wydzielinę przez 3 lata!