| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Ała, mój brzuch ;(
Autor Wiadomość
blackLady
-Usunięty-
Gość
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Czw 19 Sie, 2004 18:38   Ała, mój brzuch ;(

Ale mnie dół brzucha boli ;( Czy to może być zapowiedź okresu? Ałłłłłłłłłłł Crying or Very sad
Przejdź na dół
Michaś Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Czw 19 Sie, 2004 18:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

TAK !!! ... bedziesz miała okres jutro o 13:42 wiec sie pyrzygotuj Evil or Very Mad boshh
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
5155136
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Czw 19 Sie, 2004 19:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jedenastko znowu rozpoczynasz temat,który był na forum poruszany dziesiątki razy Rolling Eyes Confused Oczywiście,że to może oznaczać miesiączkę,ale nie musi...Przygotuj się na to, za parę dni napisz, czy to okres i czy nadal boli Cię podbrzusze.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 19 Sie, 2004 19:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Michaś napisał/a:
TAK !!! ... bedziesz miała okres jutro o 13:42 wiec sie pyrzygotuj Evil or Very Mad boshh

Sluchaj Michas... jezeli nie znasz odpowiedzi na pytanie .... to nie nabijaj sobie postów takim czyms ...
Powrót do góry
Czerwony Miś Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Czw 19 Sie, 2004 19:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jakby faceci mieli okres i wiedzieli jakie to uciazliwe to by sie nie czepiali tak! kurde no serio! niewygodnie ci, brzuch cie boli, plecy i moze glowa a faceci docinki puszczaja :/
OCZYWISCIE NIE OGOLNIAM Razz
spróbuj moze bardziej zlokalizowac bol, czy boli brzuch czy podbrzusze... a jak to okres i go dostaniesz to napisz :]
pogratulujemy Smile

<B>Wrzuciłam zdjęcia do albumu!</B>
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
1639080
$akura* Płeć:Kobieta

PostWysłany: Czw 19 Sie, 2004 19:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A ile masz lat?

Numer Gadu-Gadu
3116557
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 19 Sie, 2004 20:16   

Malvina napisał/a:
Michaś napisał/a:

Sluchaj Michas... jezeli nie znasz odpowiedzi na pytanie .... to nie nabijaj sobie postów takim czyms ...

Jemu poprostu chodziło o to, że ten temat był już nieźle poruszany, a po za tym to jest pewne, że może oznaczać, lub nie musi, bo zapowiedź okresu, pierwszego okresu moze się różnie objawiać... bólem brzucha także.
A co do nabijania postów to raczej się nie wypowiadaj na ten temat, bo niektóre twoje wypowiedzi (3 twoje pod sobą, powtarzające się) wyglądają jakbyś nabijała posty.
Co do Sakury to zwariowana ma chyba jedenaście jak w nicku. W tym wieku już można dostać okres
Powrót do góry
blackLady
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 19 Sie, 2004 20:43   

Ni ja nie nabijam postów...Przepraszam że znowu poruszylam ten temat :-) Postaram sie juz wiecej tego nie robić biggrin
Powrót do góry
Aren
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 19 Sie, 2004 21:25   ...

Michaś jesteś nie dojrzały i powinieneś ją przeprosić. ODP bByć może bo z informacji tego forum tak wynika Smile POZDRO
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 19 Sie, 2004 21:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jedenastka ... ale to bylo do michasia jakiegos biggrin .
Powrót do góry
Michaś Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Czw 19 Sie, 2004 23:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no ja nie moge ... ale wy sztywni jestescie Rolling Eyes nawet nic nie na temat powiedziec nie mozna bo odrazu jakies dzieciaki ktore uwazają sie za lepszych bo ma te 200 postow wytykają ci co robisz źle
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
5155136
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 20 Sie, 2004 00:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Sluchaj ... po1.ja nie jestem sztywna Neutral . Jezeli tamto co napisales wczesniej .. to mial byc kawał ... to ha ha ha ... ;p . Po 2 nie jestem dzieciakiem ... Mam na imie Malwina :/ . Po 3 to ze mam 153 posty .. no z tym to 154 ... to nie znaczy ze jestem od Ciebie lepsza Neutral . Dobra a teraz idem spac Razz ... Dobranoc zycze wam ;p
Powrót do góry
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 20 Sie, 2004 16:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ból brzucha czy podbrzusa może być spowodowany róznymi czynnikami..tak...może on oznaczac zbliżaący sie okes ale niekoniecznie..myśle że pewnie poczekasz jeszcze z 1-1,5 roku bo dziewczyny dostają okres najczęsciej w wieku 12,5-13 lat. ale w razie czego nos w plaecaku chusteczki higieniczne i ze dwie podpaski..i na przyszłosc poszukaj troche na forum zanim załozysz temat który był poruszany setki razy :/

Numer Gadu-Gadu
730730
kasia14niezalogowana
Gość
PostWysłany: Pią 20 Sie, 2004 19:48   

wiesz co nie bede ci miala za zle co wczesniej napisalas. puszcze to w niepamiec.. (zreszta ja tez nie bylam dluzna ... :-) ) mi sie wydaje ze za niedlugo staniesz sie kobietka! ale to niekoniecznie musi byc zapowiedz okresu... zgadzam sie w zupelnosci z gosciowka!
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu