Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Czw 19 Sie, 2004 19:19
Jedenastko znowu rozpoczynasz temat,który był na forum poruszany dziesiątki razy Oczywiście,że to może oznaczać miesiączkę,ale nie musi...Przygotuj się na to, za parę dni napisz, czy to okres i czy nadal boli Cię podbrzusze.
jakby faceci mieli okres i wiedzieli jakie to uciazliwe to by sie nie czepiali tak! kurde no serio! niewygodnie ci, brzuch cie boli, plecy i moze glowa a faceci docinki puszczaja :/
OCZYWISCIE NIE OGOLNIAM
spróbuj moze bardziej zlokalizowac bol, czy boli brzuch czy podbrzusze... a jak to okres i go dostaniesz to napisz :]
pogratulujemy
_________________ "Czarno-Czerwony miś, szyty biała nitką, wypełniony ryżem..."
"Czarno-Czerwony miś podobny do Lenina zapatrzył się na gwiazdkę..."
"Czarno-Czerwony miś lubi kiedy nie wie co go czeka..."
<B>Wrzuciłam zdjęcia do albumu!</B>
TAK !!! ... bedziesz miała okres jutro o 13:42 wiec sie pyrzygotuj boshh
Sluchaj Michas... jezeli nie znasz odpowiedzi na pytanie .... to nie nabijaj sobie postów takim czyms ...
Jemu poprostu chodziło o to, że ten temat był już nieźle poruszany, a po za tym to jest pewne, że może oznaczać, lub nie musi, bo zapowiedź okresu, pierwszego okresu moze się różnie objawiać... bólem brzucha także.
A co do nabijania postów to raczej się nie wypowiadaj na ten temat, bo niektóre twoje wypowiedzi (3 twoje pod sobą, powtarzające się) wyglądają jakbyś nabijała posty.
Co do Sakury to zwariowana ma chyba jedenaście jak w nicku. W tym wieku już można dostać okres
blackLady -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 19 Sie, 2004 20:43
Ni ja nie nabijam postów...Przepraszam że znowu poruszylam ten temat :-) Postaram sie juz wiecej tego nie robić
Aren -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 19 Sie, 2004 21:25 ...
Michaś jesteś nie dojrzały i powinieneś ją przeprosić. ODP bByć może bo z informacji tego forum tak wynika POZDRO
no ja nie moge ... ale wy sztywni jestescie nawet nic nie na temat powiedziec nie mozna bo odrazu jakies dzieciaki ktore uwazają sie za lepszych bo ma te 200 postow wytykają ci co robisz źle
Sluchaj ... po1.ja nie jestem sztywna . Jezeli tamto co napisales wczesniej .. to mial byc kawał ... to ha ha ha ... ;p . Po 2 nie jestem dzieciakiem ... Mam na imie Malwina :/ . Po 3 to ze mam 153 posty .. no z tym to 154 ... to nie znaczy ze jestem od Ciebie lepsza . Dobra a teraz idem spac ... Dobranoc zycze wam ;p
Ból brzucha czy podbrzusa może być spowodowany róznymi czynnikami..tak...może on oznaczac zbliżaący sie okes ale niekoniecznie..myśle że pewnie poczekasz jeszcze z 1-1,5 roku bo dziewczyny dostają okres najczęsciej w wieku 12,5-13 lat. ale w razie czego nos w plaecaku chusteczki higieniczne i ze dwie podpaski..i na przyszłosc poszukaj troche na forum zanim załozysz temat który był poruszany setki razy :/
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."
kasia14niezalogowana Gość
Wysłany: Pią 20 Sie, 2004 19:48
wiesz co nie bede ci miala za zle co wczesniej napisalas. puszcze to w niepamiec.. (zreszta ja tez nie bylam dluzna ... :-) ) mi sie wydaje ze za niedlugo staniesz sie kobietka! ale to niekoniecznie musi byc zapowiedz okresu... zgadzam sie w zupelnosci z gosciowka!