Wysłany: Sro 18 Sie, 2004 19:18 Bardzo ważne niech każdy wejdzie ,ogłoszenie,
Byłem na wakacjach na Słowacji w ,Besanowej, byłem tam w takim Thermal parku i to ta historia: Pływalem w basenie, jakaś b. piękna dziewczyna co chwile się na mnie patrzała a że ona mi sie podobała to ja na nią też Przyszedł jakiś facet i coś do niej mówił [tata] ostatni raz na siebie spojrzeliśmy namiętnym spojrzeniem i ona odeszła... Najpierw za nią szłem ale okazało się że ona mieszka w hotelu z tego basenu i jak ktoś chce tam wejść musi mieć taką kartę a więcej jej nie zobaczyłem. Wpadłem na pomysł że może ona ma NETA i może jest tu zalogowana więc jeśli tu jesteś błagam odezwij się!!! żeby uniknąć żartownisiów napisz w ,PW, jak wyglądasz lub wyślij zdjęcie na e-mail aren11@o2.pl plis help!!!!!!!!! czekam
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Czw 19 Sie, 2004 09:40
Aren,jeśli spotkałeś ją za granicą to muszę Cię zmartwić,naprawdę małe jest prawdopodobieństwo,że przez taki post się spotkacie...A jeszcze mniejszcze,że ona w ogóle ma Internet i jest tu zarejestrowana. A tak w ogóle to wiele osób mogło na siebie patrzeć na basenie w Słowacji takim wzrokiem...
Wiem że jest Polką bo słyszałem ale zawsze jest jakaś szansa :cry: :love2: Ja wiem że pokochaliśmy sie od 1-szego wejrzenia!!! więc muszę ją odnaleźć a że szansa jest mikroskopijna to sie nie liczy :cry: I tak wieżę że kiedyś w życiu jeszcze ją spotkam :love2:
Aren ,.... moze Ty ją pokochałes od pierwszego wejrzenia ... Skad wiesz co ona mysli o Tobie ? Szczerze mowiac .... jak dla mnie nie ma zadnej szansy . Przykro mi ... ale jak wierzysz ze ją znajdziesz ... to zycze powodzenia w szukaniu
blackLady -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 20 Sie, 2004 09:34
Jest bardzo mała szansa,że ją odnajdziesz...ALE PRÓBUJ!!! Już zrobiłeś coś w tym kierunku,aby ją odnaleźć
blackLady -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 20 Sie, 2004 09:38
oopsss Malvina widze,że napisałam wypowiedź bardzo podobną do Twojej ale ze mnie gapa
Sorrki