| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Czy on sie obrazil??
Autor Wiadomość
sysia Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pią 20 Sie, 2004 15:30   Czy on sie obrazil?? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie dawno bylem na koloniach z moimi dwoma kolezankami i z bratem jednej z nich. Ten brat zapytl sie mnie o chodzenie i sie zgodzilam bo juz wczesniej mi sie podobal. Bylo nam razem bardzo dobrze mieszkamy zaledwie 1 km od siebie dlatego ustalilismy zesie bedziemy spotykac po przyjezdzie. Przed wczoraj sie spotkaliosmy i sie nawt pocalowalismy. Wczoraj rano dzwonil do mnie na komorke ale nie zauwazylam i potem wyslalam chyba z 5 smsow ale zadnej odpowiedzi. Nie wiem co robic tak bardzo za nim tesknie. Nie bylo zadnego powodu zeby sie obrazil.Dzis mielismy isc razem do kina ale nie poszlismy. Blagam napiszcie co ja mam robic.

P.S. jesli sie odezwie to wam to napisze.

Numer Gadu-Gadu
1285997
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 20 Sie, 2004 15:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hm .. ? Napewno sie nie obraził. . . Moze chce z Tobą zerwac ?Sad .Albo poprostu nie moze odpisac .... Zadzwon do niego i pogadajcie :]
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
sysia Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pią 20 Sie, 2004 15:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

zapomnialam napisac jeszcze jednego on nie ma komorki dlatego wszystkie smsy piszena komorke jego siostry. on tez dzwonil z tej komorki. ale mysle zejego siostra przekazuje mu te smsy.

Numer Gadu-Gadu
1285997
aska Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 20 Sie, 2004 16:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nic nigdy nie wiadomo może ona nie chce żebyście byli razem , albo nie pozwoliła mu odpisać bo straciła by za dużo pieniędzy ... najlepiej idź do niego (albo zadzwoń jak Malvina ci napisała) możesz też czekać aż on wykona pierwsz krok (tylko nie wiadomo kiedy on to zrobi) ...
Co do Malviny , ona może mieć racje , może on chce z tobą zerwać ...

Najlepiej będzie jak z nim szczerze pogadasz ...

milczenie jest złotem (ale nie zawsze)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
5336608
Odpowiedz do tematu