Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Sro 18 Sie, 2004 22:44
No właśnie,różnica nie jest wcale taka duża...No a miłość nie wybiera Ważne,żeby(jak powiedziała Wierzba) oboje podchodzil do tego powżnie a nie na "jaja".
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Pią 20 Sie, 2004 12:50
Anonymous napisał/a:
ja chodze z chłopakiem który jest ode mnie starszy o 7 lat i to dla mnie nie ma znaczenia a ja mam 16 lat a mój były miał 26 lat
Jak to się dzieje,ze w jednym poście masz 13 lat i zastanawiasz się jak ogolić nogi a w następnym piszesz,że masz lat 16 i Twój były był 10 lat od Ciebie starszy?
ja chodze z chłopakiem który jest ode mnie starszy o 7 lat i to dla mnie nie ma znaczenia a ja mam 16 lat a mój były miał 26 lat
Jak to się dzieje,ze w jednym poście masz 13 lat i zastanawiasz się jak ogolić nogi a w następnym piszesz,że masz lat 16 i Twój były był 10 lat od Ciebie starszy?
Mróweczka a skad wiesz ze to jest ta sama osoba ? :>
według mnie ten chłopak wcale nie jest dużo od niej starszy.... to przecież tylko 3 lata... sama miałam chłopaka starszego o 4 lata... nawet lepiej jeśli chłopak jest trochę starszy od ciebie wtedy czujesz się bardziej bezpieczna u jego boku
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Sob 21 Sie, 2004 15:13
to prawdopodobnie źle Ci się wydaje ja znam (znaczy na przykładzie bliskiej przyjaciółki mojej kumpeli) dziołszke która od ponad roku jest z chłopakiem którye jst starszy od niej o 6 lat (ona ma 14 on 20) i są w powaznym związku, a on wcale nie namawia jej do seksu ani innych rzeczy hm... "tego typu" no ale cóż, każdy ma inne spojrzenie na świat i na związek..!
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Gość
Wysłany: Sob 28 Sie, 2004 15:43
Co w tym złego prawdziwa milość nie zważa na wiek.