| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
=( sZukAm cHlopAka =(
Autor Wiadomość
aangela13 Płeć:Kobieta

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Wto 24 Sie, 2004 13:09   =( sZukAm cHlopAka =( Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Crying or Very sad Szukam chlopaka z Lublina .. mam 13 (prawie 14) latek i mieszkam w lublinie ... szukam chlopaka własnie z Lublinia w wieku 13-15 lat ... najlepiej by było jakby miał fotke i .... był by wyzszy odemnie ja mam 165 jestem brunetka i mam brazowe oczy ... mam fotke ale raczej na wymiane Rolling Eyes aha ... podobaja mi sie bruneci z niebieskimi oczkami ale z zielonymi i z bazowymi tez moga byc =) jak by cos to mój nr gg to: 6167279 a e-mail : aangelaa@tlen.pl wiem ze to głupie ze szukam chlopaka przez internet ale niewiem jakos tak wpadłam na taki pomysł nie piszcie mi ( szczególnie dziewczyny ...) buhahahahah niewierze w miłosc przez internet albo w ogóle ze pozna spotkac miłosc Sad odp :*:*:* papatki i pozdrooo Crying or Very sad czekam na odp

Numer Gadu-Gadu
6167279
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

PostWysłany: Wto 24 Sie, 2004 13:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cześć,
Odradzam szukania , poznasz przez neta jakiegos chlopaka , moze ci wyslac nie swoją fotke , spotkasz się z nim , a okaze się ze to jest jakis pedofil.
I to forum nie służy do nawiązywania znajomosci przez neta
Nie martw się... na pewno kiedys znajdziesz chlopaka , ale odradzam zawiązywania znajomosci wlasnie przez neta...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
Mała Płeć:Mężczyzna
Moderator

PostWysłany: Wto 24 Sie, 2004 13:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jak szukasz faceta, i znajdziesz, to będziesz sie zmuszać do miłości - tak najczęściej wychodzi. Kiedyś znajdziesz, nie szukaj na siłe.. i uwierz w MOC PIEEWSZEGO WEJRZENIA. Ja niewierzyłam w takim głupoty- teraz wierze.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
słoneczko Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 24 Sie, 2004 16:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie martw sie jeszcze dużo czasu przed toba i na pewno kogoś znajdziesz kto na ciebie zasłurzy.głow do góry.a nawiązywanie znajomości przez internet też odradzam nigdy nie wiadomo kto siedzi po drugiej stronie Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
8725800
Maciek Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 24 Sie, 2004 16:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no wiesz .... chcialem sie spytac o pare waznych rzeczy (dla chlopaka) ale sie powstrzymalem Mr. Green
Powrót do góry
Czerwony Miś Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Wto 24 Sie, 2004 17:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

moja siostra znalazla chlopaka przez internet i sa ze soba juz okolo 4 miesiace.. wiec nie powiem ze milosc przez neta nie istnieje acz kolwiek sama jej nie doznałam :p

<B>Wrzuciłam zdjęcia do albumu!</B>
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
1639080
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 24 Sie, 2004 17:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Sorry,ale naprawdę jest małe prawdopodobieństwo,że znajdziesz przez ogłoszenie na forum faceta, 13-15 letniego, z Lublina, z ciemnymi włosami,włosami, wysokiego i do tego takiego,który by Ci się spodobał. Ja zgadzam się z Małą-potem będzie tak,że będziesz zakochiwać się na siłę. Przenoszę do "Nastolatki na luzie".

Czerwony Miś Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Wto 24 Sie, 2004 19:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no tez fakt... na forum to ehehh mozesz szukac dlugo.. moja siostra poznała swojego chlopaka na sympatii wiec moze tam sprobuj :]

<B>Wrzuciłam zdjęcia do albumu!</B>
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
1639080
Tavion
Gość
PostWysłany: Sro 25 Sie, 2004 11:22   

A mi się wydaje, że niepotrzebny jest ten post : P To nie jest biuro matrymonialne - poszukaj na czacie Rolling Eyes
Powrót do góry
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

PostWysłany: Sro 25 Sie, 2004 11:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tavion napisał/a:
....... poszukaj na czacie Rolling Eyes

Oj nie nie , to jeszzce gorzej! Nie słyszeliście o akcji " DZIECKO W SIECI " ? ? ?
Tam jest najwięcej tych obleśnych pedofilów...
Ja czaty omijam z daleka... Wink
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7894138
Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 25 Sie, 2004 11:53   

Nie szukaj chlopaka przez internet, tyle ci powiem.
Powrót do góry
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 25 Sie, 2004 14:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dla mnie to jest chore żebypisac ogłoszenia na forum: szukam chłopaka najlepiej ze zdjęciem ityp..co prawda mój brat poznał swoją dziewczyne przez neta ale to przez gg, ona była z jego miasta i zanim sie spotkali to duzo ze soba rozmawiali itp...a to co innego..takie ogłoszenia sa głupie...jak ci tak bardzo zalezy to idź na jakoms storne z randkami a nie tu :/

Numer Gadu-Gadu
730730
Tavion
Gość
PostWysłany: Sro 25 Sie, 2004 22:07   

Nina_006 napisał/a:

Tam jest najwięcej tych obleśnych pedofilów...
Ja czaty omijam z daleka... Wink

Nie na wszystkich - podaje tylko przykład - czat RPG na WP - miłe towarzycho, które zna się także z 'reala' Rolling Eyes
Powrót do góry
aska Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pon 30 Sie, 2004 13:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

cóż ja też chciałam szukać chłopaka przez Neta ale stwierdziłam że w mojej klasie jest chłopak który mnie kocha (jest moim przyjacielem) i chce ze mną chodzić , nie jest najprzystojniejszym chłopakiem świata ale nie tylko wygląd sie liczy Wink .... a po za tym w szkole jest cała masa PRZYSTOJNYCH CHŁOPCÓW Very Happy

milczenie jest złotem (ale nie zawsze)
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
5336608
Weronika
Gość
PostWysłany: Wto 31 Sie, 2004 11:23   

Ja zabardzo w to nie wierze że mogę znaleźć chłopaka przez neta.
A tak naprawdę aangela13 nie znajdziesz swojego ideału bo inne napewno już go znalazły. Sad
Powrót do góry
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu