| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
CZY MAM PRAWO SIE GNIEWAĆ??????
Autor Wiadomość
niunia2609 Płeć:Kobieta

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Pon 23 Sie, 2004 20:33   CZY MAM PRAWO SIE GNIEWAĆ?????? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mam problem!!! zresztą jak wiekszośc tutaj!!! mam przyjaciułke przynajmniej taka jest dla mnie ale nie wiem czy ja dla niej tez!!! od poczatku wakacji nie odezwała sie do mnie!! raz zadzwoniła na samym poczatku!! cały czas ja do niej piessze i czekam aż sie odezwie!! przewaznie odpowiada, ale zawsze to ja pierwsza musze napisać czy zadzonic!!! nigdy nie naisała i nie zadzwoniła sama!!! kilka razy pisałam do iej zeby sie spotkać bo tesknie i wogole pogadać, to ona nigdy nie miaął czasu, albo remont albo chłopak!!! nie miała dla mnie czasu!!! boli mnie to bo to jest taka olewka!! chyba mam prawo sie na nia gniewac, przeciesz ja sie starałam a ona mnie kompletnie olewała!! za nie długo sie spotkamy w szkole!! i nie wiem jak sie zachowac!! czy dac jej do zrozumienia poprzez złośc i obraze ze zle zrobiłą, ze olała mnie!! pomuszcie!!! jak sie zachowac i co robic!!! piszczie na gg albo odpisujcie tutaj!!!

Numer Gadu-Gadu
1857265
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 23 Sie, 2004 21:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hm . . . Masz prawo sie gniewac .. Ale nie ma po co . W szkole pogadajcie .. tam napewno bedzie miala czas . Jesli zrozumiesz ze ona jest ... nie taka :p to posuzkaj innej przyjazni biggrin
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
klacz Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 25 Sie, 2004 08:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zapytaj jej w szkole, dlaczego nie odpowiadała, i nie miała dla Ciebie czasu... Powiedz że jest Ci przykro. Powinna zrozumieć Smile

Luka - tęsknie za Tobą konisiu... Sad
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
3530726
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sro 25 Sie, 2004 13:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Pewnie,że masz prawo ale czy warto od razu przekreślać przyjaźń, bo ona w wakacje mało się do Ciebie odzywała? Przyjdź do niej, pogadaj wyjdźcie na dwór...Jeśli zależy Ci an przyjaźni musisz kombinować. Zapytaj się jej,czemu się nie odzywała itp. Nie musisz przecież wcale czekać do września.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
PuśQa Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Pią 27 Sie, 2004 11:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hm..no wiesz ja bym sie gniewała..ci zalezy a ona cie olewa..na siłe już odpisze albo zadzwoni , żeby ci nie bylo przykro ? żeby cie nie stracić? żebyś się głupio nie czuła..ale widać , że jej BARDZO ZALEŻY NA TEJ PRZYJAŹNI..szkoda gadać..nie staraj się tak , bo nie ma co..ja też się starałam i po co? Teraz już nie dam się .. i ona sama pierwsza do mnie leci...nie daj się...poprostu widać , że jesteś zabawką którą bierze z półki kiedy jej nudno...zobaczymy przleci pierwsza jak juz nie bedzie miała chłopaka..

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Odpowiedz do tematu