| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Co W UrodZiNy DlA PrZyJaCiUŁki ??? :(((
Autor Wiadomość
niunia2609 Płeć:Kobieta

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Pon 23 Sie, 2004 18:44   Co W UrodZiNy DlA PrZyJaCiUŁki ??? :((( Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mam pewnien problem!!! W tym momecie akurat specjalnie sie nie układa miedzy mna a moja przyjaciułka!!! TeoretycZnie to ja jestem zła na nia i to bardzo, bo mnie zawiodła i olała mnie, potraktowała mnie po chamsku!!! nie wiem czy to naprawde przyjaźń ale badz co bądz dla mnie jest przyjaciułka nie wiem czy z wzajemnościa!! ale co nie zmienia faktu ze nie rozmawiam z nia teraz!!! nie wiem czy sie to zmieni, za niedługo sie zobaczymy w szkole i nie wiem jaka BEDZIE REAKCJA, jakie beda miedzy nami relacje!!! ma za niedługo urodziny we wrześniu!!! tydzień przedemna!!! i własnie z tego powodu mam problem!!! przypuszczam ze nie bedzie nic robiła, a raczej jestem pena, skoro bedziemy pokłucone to nawet nie pojade i nie bedzie sie mnie spodziewać i własnie z wiasku z tym chce jej zrobic niespodzianke!!! ALE JAK?? SadSadSad CHCIAŁABYM COŚ CZEGO BY SIE W ZYCIU NIE SPODZIEWAŁA I COS EKSTARA, ALE NIC MI NIE ORZYCHODZI DO GŁOWY!! COP ROBIC?? MACIE MOZE JAKIES POMYSŁY?? BYLISCIE W TAKIEJ SYTUACJI?? TO PISZCIE PROSZE!!! SmileSmileSmile BEDE WDZIECZNA!!!PAPAPA I Z GÓRY DZIEKUJE!!! Love Crying or Very sad

Numer Gadu-Gadu
1857265
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 23 Sie, 2004 18:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hm .. ? Ja bym nic nie robila .. poczekaj do szkoly ... pogodzicie sie ... Ale jak tak bardzo chesz robic ... niewiem czy Ci chodzi o taką niespodzianke w stylu Soprajs Razz Razz ( niewiem jak sie pisze ;p ) taką jak zawsze na filmach widzimy ... Ze ona wchodzi do domu i wszyscy krzyczą ... Czy o jakąs inną ? Ja juz napisalam ... ze najlepiej dla mnie jakbys nic nie robiła .. Razz Tzn. ja bym tak zrobila na Twoim miejscu ,.
Zycze powodzenia ;D . Pozdrawiam .......... :]
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pon 23 Sie, 2004 19:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Najlepiej pogódź się z nią już teraz. Najlepiej zadzwoń do niej lub po prostu ja odwiedź. Przeproś ją, i powiedz,że bardzo Ci przykro. Po co masz czekać do urodzin?

altruista Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Czw 26 Sie, 2004 21:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hm, sprobuj wywiezc ja do lasu, przywiazac do drzewa, oblac benzyna i podpalic - napewno bedzie reakcja, i chyba nei musze mowic ze twoja znajoma napewno sie tego eni spodziewa, a nic tak nei cieszy jak niespodzianki
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
2090041
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 26 Sie, 2004 21:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Alturista ... jak to mialo byc smieszne to mnie nie rosmieszyles ... Neutral . Jak dla mnie ten post Twoj jest głupi ! :/
Powrót do góry
Mała Płeć:Mężczyzna
Moderator

PostWysłany: Pią 27 Sie, 2004 10:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

to było w pewnym sensie śmieszne:P hah...
pomysłowe dzieci z forum:>
Powrót do góry
altruista Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Nie 29 Sie, 2004 15:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

co za swiat. Staram sie pomoc jak moge atymnie jeszcze oczerniasz Sad
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2090041
Tavion
Gość
PostWysłany: Nie 29 Sie, 2004 15:23   

Racja. Pomagasz jak możesz - odpowiedź na 6+.
Nabijasz posty, czy co? Neutral
Powrót do góry
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Nie 29 Sie, 2004 15:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A wracając do tematu sądzę, że powinnaś się pogodzić z nią przed końcem wakacji. Ewentualnie w szkole, ale na stronie, bez chmary koleżanek... Wiesz, chodzi o to, żeby ona nie pomyślała sobie, że zasłaniasz się kolegami i koleżankami z klasy, żeby jej powiedzieć to tak szybko i 'bezboleśnie'... Nie wiem czyja to wina, że nie gadacie ze sobą, ale 'bądź madrzejsza' i to Ty pierwsza wyciągnij rękę na zgodę Wink
A na urodziny możesz jej kupić coś śmiesznego, ale o podkreśli to, że uważasz ją za przyjaciółkę... hmm, nie wiem, są takie tak kubki i inne bajery na których pisze 'dla mojej frojnd', albo coś innego jajcarskiego Smile
Powrót do góry
Vandit Płeć:Mężczyzna
Debiutant
Debiutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Wto 31 Sie, 2004 20:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No racja przepros ja ;-) Bede Ci lepiej. Podaj jej reke.

Odpowiedz do tematu