Nic do Britney nie mam ... kiedys ogladałam wywiad z nią ... Wyszła na całkiem fajną dziewczyne Ja tez zagłosuje na Całkiem fajna ... Ale nielubie jej muzyki ...
Co do tego jak się zachowuje na scenie i w teledyskach to nie rózni sie zbytnio od tysięcy innych tak lalek barbie... są i będą takie jak ona, tylko, ze ona się dłużej trzyma na scenie
Powiem podobnie jak Panienka Wierzba, zdania nie mam, poniewaz nie znam jej, nie iwem jaki ma charakter itp. a na scenie i w teledyskach rzeczywiscie zachowuje sie jak tysiace innych piosenkarek. Ja jej piosenek nie słucham, co nie znaczy ze ich nie lubie. Ma kilka rytmicznych, wpadajacych w ucho utworków, ktore moga sie podobac.
_________________ Boso ale w ostrogach
Ostatnio zmieniony przez Juwenta dnia Pon 30 Sie, 2004 18:29, w całości zmieniany 1 raz
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 21 Kwi 2003 Posty: 1093
Wysłany: Pon 30 Sie, 2004 10:10
Ja nie przepadam za jej musyką.
Ale jak się ubierze normalnie, to jest bardzo ładna I tak jak Malvina oglądałam wywiad z nią i jest całkiem, całkiem normalna
Wydaje mi się, ze Nena oglądała pewniem kabarek zwany "Tofik" był to prawdopodobnie cytat z tego kabaretu
P.S. Też to lubię, ale chińska kuchnia jest lepsza
Nena -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 30 Sie, 2004 20:13
Taa, chodzi o kabaret, w moim towarzystwie jest zwala glownie z Tofika, ale w ogole Ani Mru Mru rzadzi